mjaouw2

Är jätte peppad på imorrn:) Först sak vi till Ida och grilla bara jag Alle jonas och ida, sen bär det av till Ell3 och där ska vi vara med några fler sen sak vi ut och träffa alla männsikor typ kompisar osv :) LÄngtar ASmkt :D sen har jag köpt nya skor och ja det känns bra helt enkelt :} Men va jag bör egentligen sitta och se spiderman exakt nu men det gåråt hell, fick ett jädrans spring i benen och sprang äända till datorn ;) haha
kasnke dags att gå och kika lite igen tror jag.... Chiao :)

mjaouw

Har haft en naajsig kväll =) men blev jädrans mätt på fikat som vi hade gjort :D hoppas frida blev nöjd över hennes lilla "överraskning" ;D Nu är jag rätt så trött, ska nog dra mig mot min skööna säng strax och bara sova =) Imorrn KANSKE jag sak köpa ett par nya skor , har itne bestämmt mig än fakitkst :O Jag kan ge en liten hint om att dom är rätt billiga:) tänkte att dom skulle vara perfekta att använda på Valborgs.. Men äh vi fårväll se hure blir med det där =) Måste Verkligen köpa hårspray dock ! Har planerat att köra på "affro" kvällen i ära ;) haha det kräver jäädrigt mkt hårspray för att få det att hålla ! Skulle verkigenönksa att jag hade typ Sarah Jessica Parker hår helt naturligt :) I exakt varje avsnitt av sex and the city sitter jag och jämrar migöver hur otrligt jävla fint hennes hår är hon, hade jag haft ett sånt hår hade typ mitt liv varit komplett :) för att byta samtalsämne helt så äre söndag imorrn och då tänker jag chilla heela dan, och just fan plugga svenska, har nömlgen prov dan efter 1:a maj, alltså på onsdag och det blir knappast så mkt plugg påmåndag så för att jag itne ksa måsta kämpa ihjäl mig med att plugga på tisdag får jag ta lite av det imorrn , jag tänker låångt må jag säga ;) AJja nu ska jag sova :) säger dräför som alle alltid säger till sina tåmpisar Puss HOOOJ ♥ ( hatar förövrigt ordet HOOJ )

FRAJJTAG

idag äre fredag och fridas födelsedag , alltså FRAJJTAG =) Grattis på henne :) Just nu här jag hos alle och det tänker jag fortsätta med ända tills imorrn =) VI har dock spillt läsk i hans säng !! så nu är allt kladdigt där, jättemysigt att sova där sen ( ;O ) haha men äh det ordnar sig :D Vi såg just filmen date movie och tjaa den dög väll=) och framförallt det viktigaste nu är Valborgsplanerna spikade awwhieeeeeeeeeeee :-) Men va orka vaaa social här , nu går jag raka vägen till snutten♥ , puuuuss

Jag har lurat mig själv, för många gånger nu

Trodde du var min kompis...

Booring.

var övningskörar kursen. helt sjukt tråkig faktikst , satt där i fyra timmar och lyssnade.. nu är jag heelt trött i huvudet. och det absolut värsta lär ju ska varaatt jag typ måste gå den igen för att pappa ska få övningsköra med mig, för han olykligtvis skulle till sthlm just idag :( ´Ajja orkar iten skriva mer, är typ sur att kursen sakvaraså onödig jobbig ! hejdå !

" Love means you never have to say youre sorry."

^ Ett citat från Love story, typ en av dom finaste filmerna jag vet, hamnar lätt i samma kategori som t ex Titanic =)
Mihii.. Skrev inget igår, orka nörda och skriva varenda dag ;) Men idag minsann idag är jag nördig like hell ! LÄÄNGTAR jättemkt till älsklingen ska komma hit :) han sak sova här osv och det blir skit mysigt :-) dessutom har båda två sovmorron imorrn så vi kan sova uut imorrn på morron :D Men för att snacka lite framtids planer osv så tror jag valborgs kommer bli nice =) först ska jag och alle vara med Ida och Jonas och göra grillat! det ska bli mums ! sen ska vi väll dra ut eller nått :O valborgs är ju en "utehögtid" så ;) och just ja ! jag har redan paxxat att få göra efterätten MOHAHA synd IDAhoe =) Jag gjorde den på nyprs också då släkten var här den blev jättego så nu ska jag nog också lyckas knåpa ihop nått riktigt mumsigt :) Ajja dags att sluta sitta vid datorn maybe, bye.


 Sådär såg nyårs efterätten ut =) Mangosorbé vare förövrigt :)


SOMMAR=)

SOMMAR=) ( skolavslutn. i åttan men vadå;) )

Okej, det ärskolavslutningen i åttan men vadå. det är känslan jag vill åt;) Förövrigt ser jag kortare ut än karin hur fan kan detvara möjligt ;O haha och ifall nån undrar äre alle och Linus där bak :-)

Sommar nuu

Idag är det grått och mulet ute :( Jag vill bara ha sommar NU och hoppa över alla nationella och kursprov som vi har framför oss : / Det kommer verkligen bli mycket pluggande veckorna framöver. Men nästa vecka är vi ju iaf lediga två dar på veckan så helgen blir extra lång :D yees =) Hoppas det blir fint på valborgs osv, inte typ regn o shit ! meN JAHAPP  för att låta lite positiv och inte helt negativ så har vi sovmorron på torsdag , GUD så skönt !! Nu kmr alle bli ägd för han trodde att bara han hade sovmorgon men TJI fick han :D Ikväll ska jag iaf typ se hundrahöjdare finalen !! haha det är så jädra roligt jag dör :) Ska tyvär inte vara med Alle ikväll , men imorrn ska jag det :) Var med han igår men jag saknar tötisen redan :] JUST ja ! på torsdag sak jag på sånndär körkortsgrej så jag äntligen ska få börja övningsköra ( har fuskövningskört en gång tidigare) det sak bli kul =)=) Dock kommer det typ vara en massa 91:or och jag och Emma moahha , men vi är ju liiite sena med att gå den men nu jävlar tar vi tag i saker :D Det var allt jag ville ;) c-ya :)  

Sicket skämt.

Var ju somsagt med Frida och Elin ikväll.. vi såg då en film på tvåan " om jag vänder mig om " seriöst , HAHA kan faktikst itne komma på att jag sett en mer meningslös film någonsin? När filmen väl slutade blev man typ arg för att t om slutet var dåligt. OCh det knäppaste var nog att den faktikst hade vunnit en guldbagge? Kan då inte varit pga handlingen för den var verkligen deprimerande meningslös ! Se inte den, eller möjligtvis om ni känner för att somna framför teven ;P Men efter filmen gjorde vi tee♥ och detvar gott :) Har faktiskt lovat mig själv att hålla mig till tee hela livet och dissa kaffe, jag tkr bara det verkar jobbigt att typ få kaffe abstinans. Inget sånt, tack på förhand ! Nu ska jag hursomhelst gå och typ sova eller först ringa alle sen sova :] Pusshej =) 


 Jag och Elle-pelle , shes cute =)

Pilutta dig

För alexander ärmiiin och ingen annans :):) ♥ 
Ikväll ska jag vara med Frida och Twiin, vi sak mysa och det blir mysigt som tusan :]
Förövrigt är jag less på att folk jämt sak vara så oärliga. Om man har en åsikt varför inte bara stå för den då?!
Annars kan man ju skita i att säga nått från början .
AJja skitsamma. HEjdå !


Mjaha

Känner itne för att skriva nått bara att ikväll ska jag va med ALLEEEEEE :):):) han är söt. och om drygt i och en haöv vecka har vi faktiskt varit tsm i 11 månader :] Puss på Alexander =)

Remember beauty is found within.

Nu måste jag ha riktigt tråkigt.. andra inlägget på samma dag :O neeerd-Lisa :) Men seriöst jag sitter hellre här.. jag orkar inte städa mitt rum det kändes bara riktigt jobbigt om jag ska vara helt ärlig.. haha jag är verkligen inte en sånn där pedant människa som måste ha det rent hela tiden, nä tvärtemot man kan hitta typ tre veckor gammla glas stående på dom mest förvånande ställena i mitt rum med ingrodd oboy i botten , thats niice :)MEN för att sluta tala om tråkiga saker ska jag på stan imorrn efter sklan med emmy vi ska på skojakt :D eller jag har redan hittat skorna jag vill ha ( på internet ) så finns dom inte är jag rädd att jag kommer måsta ta mitt liv. Eller hitta några lika fina ;) Jag tittar på dammsugaren och den tittar på mig, jag tror jag måste ge upp kampen i mitt psyche att mitt rum inte behöver städas för det behöver nog verkligen det. Auf Wiedersehn.

Håkan. hellström.

NU sitter man på webbdesignen och tråkar igen, borde egentligen sitta och kämpa med min hemsida men fasen så jobbigt det är !! Det är mkt roligare att sitta inne på youtube och spana på Håkan och alla hans framträdanden :) Min favvo är typ när han sjunger Klubbland på allsång på skansen för det tar mig tillbaks till förra sommaren, men om jag verkligen vill förflytta mig bakåt i tiden bukar jag lyssna på trubbel för det var den absolut första låten jag hörde med honom, eller snarare det var då jag fastnade för honom. OCh tänka sig att den låTen inte ens är hans egen? MEn ärligt talat älskar jag hans version, originalet är inte alls nära att vara lika bra. Håkan skare va ! önskar typ att jag kunde spola tillbaks tiden då jag hittade honom igen, då alla låtar var nya, det var så mysigt :) Men så äre inte så nu får jag nöja med att lyssna på alla hans låtar om och om igen ist =) KAnske dags att börja jobba? Heejjsss :)


När alla clownerna
har gått från jobben
så visar fåglarna i träden,
det finns ingen poäng i att vara fri längre
För jag vet att den här natten kommer döda mig
Om jag inte får va med dig


Klubbland
Folk säger att allt är för konsten
Inget för berömmelsen
Men ni ser ut som dockor i kulisser
Åh, vad jag saknar Ernst-Hugo...
för patetik är konst
och konst är att förstå


Det har blivit svårt att älska,
när all kärlek lett till besvikelse
Och compadres
Lever på gränsen till förintelse
Compadres, ni trodde man kunde svika kärlek
Men det kan man inte


Jag vet att du är ledsen
Jag är ledsen med
För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va
Jag läser aldrig Proust igen
För slutet gör för ont i mig

Slutet har just börjat mellan dig och mig.


Minilördag

JA för idag är det onsdag :D och den här dan har faktikst varit riiiktigt chill. Gjorde klart matten som jag egentlgen skulle pluggat ihjäl mig på ikväll imorse och jag skrev ju bokrecensionen igår.. ska bara be Alle titta igenom den för att kunna göra den lite bättre :) Det enda plugget jag har är Italienska , vet itne om jag orkar göra det är ju liks bara glosor..
Nu ska jag snart ner och ta lite fika så jag inte avlider innan middan sen blire greys anatomy sen middag sen dush sen alle sen greys anatomy igen ;) Skönt iaf att veta att det absolult jobbigaste med veckan är över :) har däremot prov om 2-3 veckor men det behöver jag itne ta tag i förrens då. SÅ just nu tänker jag njuta av tillvaron :}
So long!

ps.ÄR bara tvungen att lägga in en bild på min föredetta katt som du bor med fammo&Faffa i Finland.

Zidane ♥


yessah

Desperates houswifes är verkligen GALET bra,kämpar för att kunna hålla mig från vecka till vecka, egentligen skulle jag vilja ladda ner alla avsnitt och typ se dom på en dag, men hur kul är det på längden..?
LÄngtar jätte mycket till nästa tisdag nu iaf =) haha föutom desperates houswifes har jag suttit och skrivit en bokrecension på engelska, det tog töp två timmar lr nå ;O hoppas jag fick till det orkar itne sitta och ändra imorn! för imorrn har jag både italienska och matte att göra, Skolan bombar med plugg just nu, guud så jobbigt, men sånt är väll livet ibland ! PÅ fredag äre förövrigt nationella i engelska men det slipper man iaf plugga till vilket defitnivt känns som en fördel. Och i helgen bliire bara att tare lugnt är ju snart valborgs det blir naaajs =) sen är man dessutom ledig två dar den vecka  gud endå så skönt :D Det enda dåliga med alla dessa små lov hela tiden är att vi inte kommer få fota i studion på median och det var det jag hade sett framemot mest av allt. Typ dubbelt så kuol att redigera bilder på människor i alla dess poser än typ ett svart ruttet träd mot en grå himmel !! men om vi är snabba kaanske vi hinner :D ska jävlart jobba fort som fan ;) haha det var allt från mej, pusshej :)

Webbdesign....

SUUGER ! ska alltås sitta här i två timmar och fundera vilken slags hemsida, känns verkligen suprdupertråkigt :( men efter det slutar jag iallafall. (klockan fyra), känns dessutom som att jag håller på att bli sjuk, vilket egentlugen vore skönt då får man ju vara hemma men med tanke på allt plugg vi har just nu och allt man hamnar efter i vore det inte så lägligt.. Det enda ljusa med det här dan är iaf att jag ska vata med min älskling ikv :)


en liten bild på Matilda och jag ♥

Skrattiga på median=)

Hejra:-)

Bus

sitter hos alle och tjuvskriver lite, HAns kompis for hem tidigare så jag fick va med honom , WEEI :) Vi var nyss och köpte en supergod glass och nu ska vi se the day after tomorrow, nog för att båda har sett den förr, men den är ju bra så varöfr itne se den igen ;)? Ajja nu ska jag gå och mysa med min pojkvänn och invänta filmen . Hejra :)

:)

HAr solat lite idag,oturligt nog blev det typ molnigt nu på eftermiddan så jag kunde bara sola i lite över en timme, men jag känner mig endå lite bränd. Just nu sitter jag och förösker ta tag i en läxa, ska göra nån slags "helvettestratt" ( nått svenskaarbete) jag ska med andra ord skriva ner brott och vilken "level" i helvettet det brottet ska hamna på. Rätt knepigt faktikst.
MEn vem orka bry sig om jobbig skola när man är käär och glad som jag :-)? trots att alle sov över här  och vi åt en jättemysig frukost utomhus så saknar jag honom redan ! Det är helt sjukt det där, kan typ knappt vara utan honom i en sekund utan att sakna hans vackra leende, han gör mig så lycklig den där grabben =) Och det kommer han nog alltid att göra =) Om jag har tur far hans kompis hem tidigare så då kasnke jag hinner va med honom , men haha ska nog inte hoppas på nått då blir jag nog bara besviken ;O  Men imorrn efter skolan ska jag iaf vara med honom det räcker långt det med. På tisdag ska jag fara och träffa nån på ett ställe där jag kasnke ska sommarjobb, Jag HOPPAS verkligen att jag får det jobbet vore så sköönt för då kasnke jaghar tid med ett annat liv förutom det i sommar också och det vore rätt nice. Har ju så stora planer te x att Alle ska följa mig till Finland och att jag sak hinna bada och sola hur mycket som helst.. men man vill ju såklart ha pengar på sommaren också, Men det blir nog bra :-) Det var allt , pusshej =)

En söt fordonare;-)


:-)

Blevinget bad igår =/ allt blöev så stressigt osv så vi stannade hemma och såg film osv ( bara jag och alle) Sen var vi ute och gick och passade på att gå förbi obs och var jätteonyttiga och köpte chips, men vatusan detvar ju fredag ! Sen idag ahr vi suttit ute och solat på hans baksida heela dagen lång. Det har varit riktigt jävla skönt. Har tilloch med fått några SMÅSMÅÅ linjer på axlarna, om det är lika bra väder imorrn ska jag antagligen sola heela dagen lång, sen på kvällen blire nog antagligen en jävla massa plugg. Har på tal om plugg en hel bok jag måste läsa ut typ nu? för vi ska lämna in en recension på torsdag. Hehu påpekade jagatt boken är påengelska med pytteliten stil? Gud så jobbigt med skola.. men bara att kämpa vidare antar jag. Ikväll blire iaf skojj ska vara med Hälle, matilda karin och kasnke idaN´, vi sak varaute och äta glass i det underbara vädret. HAr  förövrigt kännt mig frustrerad idag, och jag blir så arg påmig själv, för det är en jättetöntig grejj jag går runt och tänker på hela tiden. Tankar kan verkligen ta livet av en, men ja vet inte just nu är mitt målatt helt enkelt sluta bry mig om alla förutom alle. nu måste jag och fixa tillmig hejra :-)

PartyY

Hej och hopp :-) Fredag idag, har verkligen itne vart så bra väder som jag hoppats att det skulle vara, men äsch imorrn kasnke solen tittar fram =) Men ikväll ska iaf Jag alle och linus fara och bada ( jättesjukt att göra en fredag kväll jagvet ) men vafan ändå coolt ;-) kommer kännas som att man är liten igen för förut gjorde jag alltid det. Sen efter badet ska vi bowla det blir skojj. Imorrn KANSKE det blir fest? vet dock itne hur peppad jag är men man kasnke lyckas peppa upp tillslut. Ajja det var allt för idag, HOOOJ ♥

I still belive in your eyes.

Gud så underbart väder det har varit idag ! har suttit ute hela eftermiddan och bara solat och tagit det lugnt. Har hört att det sak bli riktigt fint nu till helgen, jag hoppas verkligen att det inte kommer blåsa då ! Om det är vindstilla ska  jag sola heela helgen lång :-) Sen ska jag nog antaglien vara med Alle och mina kompisar heela helgen lång , det blir mys. Övervöger fortfarande sommarjobbet jag sökte får några dagar sen, kommer typ måsta jobba hela sommaren? men samtidigt tjänar jag ju hyffsat bra och då har jag råd att både fara till sthlm och utomlands nästa år , men frågan är är det värt att slösa hela det här sommarlovet på det? Vill ju hinna bli brun och umgås med Alliie ♥Och just ja en annan nackdel är jag inte hinner fara till Finland och hälsa på Farmor och FArfar och detvar ett år sen jag träffade som sist .. Åh jag hatar att ta beslut. MEn livet består ju typ av beslut varenda sekund så det är baraatt vänja sig. NU sak jag gå och beklaga migöver att nån måste bärja med middan! Pusshej ;-)

Missbrukare

Dethar varit en riktigt mysigkväll faktikst. Jag och Frida har typ mest tagit det lugnt och sett tv, men det var ju greys anatomy och det får itne missas . Alltså jag måste faktikst erkänna mig själv som en riktigt tv missbrukare, jag följer rätt många serier och om jag väl börjat följa en serie blir jag som totalt besatt av den sen kan jag inte sluta, jag har förövrigt sett sista avsnittet av OC nu och måste säga att det känns trist att serien tagit slut men ändå bra för det värsta som finns är serier som spårar tex som Lost.  Men så länge jag itne får fyrkantiga ögon avatt se mycket på tv så tänker jag fortsätta med det :-)
Mina favvoserier är iaf : Desperate Houswifes♥ , OC♥ och Sex and the city ♥♥


Punktpunktpunkt

Lovet snart slut? shiet..  Långfredag var iaf förbaskat rolig ! att träffa sånna man itne träffat på etttag är ju alltid kul=) Sen har jag ju spenderat nästan hela lovet med min underbara Alexander ♥  Och ikcäll ska jagvara med min kääre kompis frida :-)  Inte för att vi ska göra så speciellt mkt, menvad kan man egentligen göra ? typ hyrafilm, fika , bowla lr gå på bio man blir ju nästan pank om man bara sysslar med sånt. Skulle verkligen viljaattdetfanns nått riktigt roligt man kunde göra utan att måsta lägga ut en massa pengar pådet !

ajja , här kommer iaf några bilder från I fredags :

 

Blev tyväär ingen bra bild på mig och Alle men sånt är livet .! pliing♥


Minnen av Aprilhimmlen.

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
en kyss innan du går
en kyss att bygga en dröm på



Även fasst det är typiskt aprilväder idag och även fasst det är så osommrigt som det kan bli, känner jag ändå att nu är sommaren nära ! Sökte sommarjobb idag, typ råseriöst, man ska på en anställnings intervju osv :O men en bra erfarenhet dock. Sen ska pappa ringa och fråga nån han känner om nått annat sommarjobb så jag kommer nog tjäna lite pengar i sommar ändå. Sen idag har jag varit på stan och shoppat med Ellepelle och Alexander, köpte faktikst en klänning,  det känns bra :-) Och ikväll ska jag bara chilla med Alle , vi funderar på att börja följa heroes, har hört att den serien ska vara grymt bra ! Det var nog allt. Hoppas att det blir bättre väder imorrn ! tjiing ♥

RSS 2.0