nu lyser ängarna av sommarens alla blommor.

Dålig uppdatering nanting på senaste tiden.
Kan beskyllas på att jag varit så sliten så sliten.
Förklaring till varför jag nu är så sliten kommer här:

I fredags träffade jag mina sleven arbetskompisar för lite kos med bowling och sedan peppes pizza.
Såklart intogs det ett vinglas ( öl för resterande arbetskompisar)och efter det blev det så att vi bestämde oss för att dra vidare till nått annat ställe. Vi drog då till Grönland = Ghettot men dock DRIIT billig öl så det var soft.
Kanske slank ner en tequila också ( förlåt mor&far). Men jag hade hursom jätte trevligt och det är riktigt kul att hänga med lite nytt folk också!

I lördags fick vi ju som tidigare nämnt besök från Skelltown.
Efter att ha mött upp de på tågstationen så gick vi och handlade tacos och gick sedan hem och tryckte!
Behöver kanske inte ens säga att vinflaskorna sedan korkades upp och partandet började.
Elias hade även träffat nån dude på tåget som gjorde så att vi kunde gå in på en kluibb där det var 23.
Det visade sig vara en lite märklig klubb men med rätt umgänge går allt an :)

Söndag var det då dags för mig att avverka ett pass på seven, och sedan direkt hem och sååklart party all over again. Det var en skitrolig kväll trots att lite märkliga ting och tang kankse skedde under kvällens lopp. Vi gick sedan på en klubb som heter XLNT (inte eclipse elias..) där spelade de techno och personligen studsade jag runt till musiken som en studsboll!
Vi gick och la oss sent. För att stiga upp tidigt för att säga farväl av grabbarna och sedan gå ut och titta på 17 maj tåget. Det var nice men jag dog av trötthet. Som pricken över i:et skulle jag sedan och jobba på seven!
MEn alla var glada så det gick bra.

DET var min vecka, fruktansvärt bra vecka:)
kommer bilder sen är bara så lat nuuuu....

Glädjer mig till helgen.

Alltid kul att få besked om FINBESÖK.
PÅ lördag gästas vi av två fina killar och det kommer bli aweesome
välkomna grapppar!!

(här visar de upp sin bästa sida hehe)


En försmak av sommaren.


Just leave with me now

Onsdag, redan?
Tiden går helt sjukt fort just nu!
Jag har hittills fått jobba varenda dag i veckan, i måndags blev det premiär att jobba på barnehage. Jag fick jobba på småbarns avdelningen och det var så sjukt mysigt!
Igår kväll och så även ikväll blir det att jobba på seveneleven. Åtta timmar där man får roa sig själv med diverse uppgifter, men he funkar!
NU har även bägge bemmaningsföretagen börjat ringa typ hela tiiin, dock förstör mitt 7-eleven jobb lite då de flesta jobb slutar klockan fyra och jag börjar klockan fyra på seveen. Men hellre för många jobb erbjudanden än för få!

Nu längtar jag bara helt syyykt mycket efter sommar,bara ben, stranden, fruktiga drinkar, gå hem klockan fyra på morgonen och solen går upp, stadsfesten, trästocks, finland, VÄRME.

Längtar även DIT:


I bet you look good on the dance floor

En vecka sedan sista uppdateringen såg jag nu!
Jag har jobbat nästan varenda dag och i torsdags så dog vårat internet, jag trodde helt seriöst att jag skulle dö och fick panik av tanken av att vara utan internet en enda kväll! Men jag överlevde och vi fick tillbaka internet i fredags så det gick fort som tur var! ( Nej, jag är inte starkt beroende..)

Igår firade vi valborgs, utan majbrasa dock. Planen var att vi skulle sitta i vigelandsparken och det såg lovande ut vädermässigt ända tills klockan blev fem på eftermiddagen, då började det helt plötsligt spöregna!
Men vi hade inomhus picknick och det var sjukt trevligt det med!
Idag har jag jobbat på seveneleven, allt har varit kaos och alla maskiner och kassor och alltallt har gått sönder och hakat upp sig. VAr helt död då jag äntligen fick gå ner och räkna kassan och sedan när jag skulle skriva in på timelistan så insåg jag att det visst var hundra procent idag, då kändes plötsligt allting så mycket värdare!

Kan även påpeka att jag älskar mina arbetskamrater på 7-eleven, de är hur roliga som helst! Nu har quarda dessutom styrt upp så att vi ska dra och bowla och käka pizza några stycken och det tror jag kan bli awesome!
NUuuu väntar film, cola,chips och gooodis:)





RSS 2.0