Spooky

Anden i glaset omges ofta av mystik, t.ex. utövas ofta leken i mörker, och effekten när glaset verkar flytta sig av sig själv kan därför vara skrämmande. I grupp byggs stämningen upp så att att leken ska bli än mer skrämmande, och det är detta som skeptiker hävdar är anledningen till att det finns berättelser om hur garderobsdörrar har öppnat sig av sig själva, konstiga ljud, och kalla vindpustar gått genom rummet. Det finns också berättelser om att glaset rör sig utan fysisk kontakt



Undra om några dörrar kommer slängas upp ikväll, eller om några vindpustar kommer att dra förbi?
Knappast tror jag ;) Men lite kusligt är det alltid att köra anden i glaset! och något som är nästan ännu kusligare är att köra "halsbandet". Har fungerat varje gång jag prövat det tror jag :O

Ajja, det änbda jag hoppas oå är att inte ta med några onda andra hem iaf !
puss=)

honey why are you calling me so late?

Alltså gud vill inte att jag ska klä ut mig till vampyr. Han vill iaf inte att jag ska kunna ha vampyr tänder..
Jag och Alle har fasen sökt över hela stan idag efter förbannade tänder, och dom har det inte nånstans....
Vi har tom varit uppe på solbacken och letat i alla affärer där som kunde tänkas att ha det men icket.
Jag tänker dock inte låta detta stoppa mig, att vara vampyr är mitt kall och jag tänker vara det, med huggtänder eller inte!

Sen har jag övningskört också. Startat i grön ljus som är i uppförsbacke osv. och jag fick inte motorstopp en enda gång! Det går frammåt må jag säga.

Imorrn äre bastning och anden i glaset som gäller. nicenicenice!


Pusselipuss på Alexander, du är söt och du är miiinnnn! :)

buuuhuhuuuhuuuuuU

hej!
Idag ska vi på bio och se en skräckis! Så jävla ballll!!!!!! Äslkar skräckfilmer och älskar dem ´ännu mer när de är påbio man ska se dem (L) Och med vi menar jag förövrigt idax2 och karin! Jag hoppas på att få bli ordentligt skrämd osv;)

Till veckan ser det ut att bli två haloween partyn för min och A:s del. Men jag tackar aldrig nej till att få klä ut mig och ha kul:D

Känns även grymt skönt med lov nu. Och nu har vintertiden gått igång. SNowboarden och jualfton är lite närmare. Förlåt att jag är en sånn där männsika som ser FRAMEMOT kyla och snö. Sånt är mysigt enligt mig!

Nu ska jag äta middag.
Pusspusspusspuss !

Heroes....

maraton på teve idag! tycker alla som inte sett serien tidigare bööör kolla på det nu! Dock är det lite försent just nu men.


Idag var det helt sjukt. Jag sover nästan aldrig längre än till tolv, MAX är ett. Oftast vaknar jag redan vid tio och kan inte somna om. Idag måste nått ha hänt för jag sov till två utan att vakna en endaste gång. Det kändes typ som att nån gett mig sömnpiller för så hårt har jag sovit. Var rå skumt då mamma kom in och utbrast Men ligger du och sover fortfarande!
Jag trodde klockan var max tolv vid den tiden ;O

Ajja nu har jag iaf tagit mig upp ur mitt zombie liknande tillstånd, ätit lite godis och sett på skidåkning på teve med mamma (världens tråkigaste grejj.....)
Ikväll ska jagvara med Alle, vi ska se Alien ett och två.. Har aldrig sett dem ! Det känns mysigt.

DAgs att duscha nu. Är inte så jättefräsh faktikst. Tjingtjing.

Ps. Om min bF fick välja hur jag ska se ut på haloween skulle det bli nått sånt här ;

image113

In your dreams Allie ;) Fasst lite cool är den fakitkst ^^,

I only want you to see my favorite part of me,

and not my ugly side.


Matildas kalas var mycket trevlig. Karin, Ida och Jeggans golfboll fisk var även en mycket söt firre. Hoppas den låter alla andra av matildas fisakr överleva. Och hoppas den inte stör firren som utför sexuella tjänster i skeppet dagtid! Den måste lära sig stå i kö!

Näe men fikat var mycket gott, även om min roll i den lilla leken krävde rätt mycket tryckande av fika och ett lätt illamående efter var det värt det!



Nu kommer mina festande föräldrar hem! Ursäkta att jag inte skriver något av betydelse. Är idelös just nu.
Hoppas alla har en fortsatt trevlig fredagkväll! Pusssss =)

its to soon

Idag vägde min väska mucho mycket. Hade matteboken, och italienskan med mig hem. Måste pluggas på lovet nämligen, och nu har jag även anämlt mig till att få extra hjälp i matte. Sovmorronen på tisdagarna försvinner.. men hellre det än ett IG i betyget om man säger så. Har ju ingen här hemma som kan hjälpa mig med matten så förutom min mattelärare är jag ganska hjälplös.

Har förövrigt bokat min andra körlektion nu. SKa boka ännu fler också, mamma stressar på mig och tror inte att jag ska hinna göra allting färdigt innan jag fyller år, men det är ju iaf 3 och en halv månad kvar så jag tror nog läätt jag hinner.

Kvällens planer var egntligen att träna med Karin och Hälle men de hade tyldigen sett ett annat pass typ kickboxning på onsdag ist.. inte för att det tar emot. Vi gymmade lite idag på självförsvaret så jag är rätt slut framförallt i mina ben! Kvällen ska jag ist spendera med Alliepallie, tackar aldrig nej till lite gos och kärlek!


Imorrn är det matildas dag, ska firas på flera olika sätt, blir bla att käka på tatoong med nåra girls från klassen! (hade hoppas på stigs fikabuffé men vi lever i ett demokratiskt land).
Lyxig lunch må jag säga. Sen hoppas jag att ett par örhngen jag smyg kollat lite på är kvar där imorrn, då skulle jag bli glad :)

Nu ksa jag nog hoppa i dushen, har inte dushat håret på X antal dar.


Where were you when we called the police?

Lovet närmar sig och det känns yber bra! Ser mest framemot anden i glaset.. OCH utklädningsparty, Det måste bli av! Sen är ju påven bannlyser@ klutmark en annan lockande aktivitet ! :)

Upptäckte just hur lite jag faktikst hade att berätta just för tillfället ;O
Ikväll ska jag vara med Elin! jag hoppas att hon vill gå ut och gååååå så jäkla skönt det är !
Sen kanske vi stoppar i oss nudlar eller liknande, hon har nämligen effekten att göra mig hungrig för att hon själv alltid är hungrig ( intresse klubben antecknar osv). Men lite rolig är hon ändå.

Sen får edda jätte gärna öppna så man kan fara och simma lite och sen kan snön komma och snowboarden komma fram!

Sen är jag nöjd ! :) Puss !

Hattijävlafnattar

idag sände vi radio och det gick riktigt bra! Alltså det är så jädrans roligt att hålla på med sånt där, jag har svårt att tänka mig att nån  inte skulle tycka det! Men självklart tycker man olika och vad tråkig världen vore annars.

Nästa vecka äre lov, vilket känns skönt. Sovmorrroon! Dock skulle jag gärna ha mig ett jobb!!! Jag är så stressad över det där helt utan anledning egentligen. Kan inte nån bara ringa och säga att dom vill att jag ska jobba för doM(A)? Det skulle vara guld !

Förövrigt händer inte mycket den här veckan, dagarna springer ifrån en och man vet inte vart dom tog vägen. På fredag fyller iallafall matilda år så då blire kalas ! Sen blir det nog nån slags lunch med klassen eller nåra iaf också för att fira henne !


Ikväll har Uggly Betty säsong premiär sen äre självklart Desperates♥, kiiiiiing.
Tjingeling!



Mamma berättade nyss att han som jag var och vittnade mot för en vecka sen, han som föröskte våldta en tjej i sommras fått sin dom, 1 år och 10 månader! Jävligt kort egentligen men bättre än inget ! Känns ändå skönt att veta att det fått fasst nån våldtäkts man, så många fall förblir ju olösta..

tick tick BOOm

The hives^ Galen, men bra :)

Idag är det måndag, och jag har inget att göra? Plugga matte kändes helt värdelöst med tanke på att jag inte ens vet vad jag ska plugga på typ. Sen orkar jag inte träna till redovisningen för vi har inte gått igenom vem som ska säga vad så det är inte mycket mening med det..

Justja! Imorrn ska vi sända radio över skolan.. Spännande. Mest spännande med tanke på att jag och Jessica är ljudtekninker och ska alltså få hela programmet att klaffa, starta musiken vid rätt tid och lägga in intervjuerna rätt, Koppla in och bort programledarna osvosv.Jätte svårt men skit kul också, helt klart nått jag skulle kunna göra i framtiden! (Fasst film är snäppet roligare dock)

Upptäckte just att det är 2 ½ men  ikväll så det räddade faktikst kvällen en aning ! Resten av kvällen ska jag nog sitta och träna på att spela lite piano. Har hittat en hemsida som faktikst var riktigt bra, står om noter och  takter och allt vad det nu innebär!

Cordiali saluti, Lissssssssss

Oh, its what you do to me

A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we'll just laugh along because we know
That none of them have felt this way



Såg nyss lovestory, och trots att jag sett den hur många gånger som helst är den lika fin och sorlig varje gång. Grät sista timmen av filmen typ. Men det behövdes, lite av atombomben som sprängts i mitt huvud försvann.

Ikväll blir det att tadet lugnt och det känns helt underbart, Alexander är den mysigaste som finns ! =)
Gratz på hans mamma som fyller år idag förövrigt !:)


Pusshej.Hejdå.Arrivederci,

hejho

Myyycket trevlig kväll, skitrolig verkligen :D Dock svettigt som tusan... MEN mycket kul :)
NU ska jag snart sova, måste dricka liiite mer vatten först men sen!

pUSS PUSS! Aliiiiieeeee du är bäääst <3

lo scemo

Alltså är det någon som vet vad "företaget" som tog vårat skolfoto heter? Jag trodde då att det var samma som fotade högstadiet så jag mailade deras adress men fick bara ett surt jävla svar

Hej!

Vi har inte fotograferat på Anderstorpsskolan i år.

Med vänlig hälsning
 hnån blahabla

JAHA? VILKA VARE SOM FOTADE DÅ?!
OCH MAN SÄGER VÄLL MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR. OFTA MAN BARA SKICKAR EN JÄVLA VÄNLIG HÄLSNING MAN SKICKAR JU VÄNLIGA!!!
Alltså äre dom som tagit skolfotot blir jag sur .. på RIKT



Ikväll ska iaf alle bjuda mig på fika. Men det är inte så bra som det låter ;D Jag ska bjuda tillbaks nån gng i framtiden :) Men det är mysigt ,emmys caffe hade nämligen öppet till tio så ses på glädjekällan va ;)? 

hejrå=)


Hold me now

idag var vi på campus och fick info om vad det finns för utblidningar på högskolan eller vad det nu heter där. Jag bryr mig inte ett skiiiiit för även om min dröm utbildning fanns här skulle jag inte stanna för fem korv öre och plugga . Jag vill till GBGGGGGGGGGG och så är det med den saken. Nämen ärligt, varför ska man bo i samma stad hela livet egentligen? Hur kul kan det vara på en skala? Jag är verkligen inte en sånn där som föds och begravs på samma ställe. Jag vill upptäcka andra ställen, se världen. Inte sitta hemma i skellefteå och typ bo här för resten av livet och växa fasst i mina gammla vanor som jag haft sen jag var ett år. Säkert mina föräldrar som får mig att känna shär, ända stället jag får se är typ finland?! klart man vill på upptäckts färd då!


Ajja,Är så sjukt trött just nu, ögonen bara faller ihop. Så sängen blir nog nästa anhalt.
Pussssar på Allie för han är den sötaste som finns ! :)


mihi

Har då varit på rättegång nu.. MIN första rättegång. Nu vet jag hur det går till iaf. Jag som vill bli advokat, mamma tyckte jag skulle passa på att känna hur det kändes mihi.
hursomhelst. För det första så skulle jag läsa en jävla vittnes ed och jag skulle härma duden som satt i mitten högst upp ( domaren , tror jag?) Han pratade skånska och jag tyckte det var rätt så svårt att förstå vad han sa. Han mummlade och dialekten gjorde det inte bättre. Sen skulle jag berätta om vad jag sett osv och hela tiden ställde de frågor och man kände sig dum i huvet , som att man svarade fel hela tiden typ! Sen blev det inte bättre av att jag tyckte det var så himmla intressant att stirra ut han som var anklagad för att vara skyldig! Han hade tydligen blivit fälld för två våldtäkter och ett våldtäkts försök tidigare så han var alltså en riktigt knäppis.
Hoppas att det är han och att han blir dömd till nått hårt straff. Våldtäkts män förtjänar fan att hamna i helvettet typ.


På fredag tror jag att jag beger mig ut på lite fler ställen och söker extra jobb.. Orkar inte vänta till jul !!

NU ska jag få kyckling pizza special beställd av Kärin :)

Feerrreeeee i helgen känns förövrigt sjukt peppande!!!! Pusss :)

Suppose I never, ever saw you

Imorrn ska jag och vittna på en rättegång. -HJÄÄLP?
Fattar inte varför dom är så tröga, för om de tror att jag på något sett ska kunna se om det är han på hans utseende eller dylikt har dom gjort ett stort misstag! Jag kommer inte ihåg nått heller så jag som vittne kommer vara sämst.



Nu ska jag föröska göra nått roligt av den här jättetråkiga måndan. Inte ens teven visar nått roligt. Boho.
 
förövrigt blir det TYP nova på fredag. TYP är bättre än kanske iaf ;-)

Pusshej:)

Hate me

I have to block out thoughts of you, so I don't lose my head
They crawl in like a cockroach leaving babies in my bed
Dropping little reels of tape to remind me that I'm alone
Playing movies in my head that make a porno feel like home
There's a burning in my pride, a nervous bleeding in my brain
An ounce of peace is all I want for you, Will you never call again?
And will you never say that you loved me just to put it in my face
And will you never try to reach me, it is I that wanted space


Hate me today.
Hate me tomorrow.
Hate me for all the things i didn't do for you.
Hate me in ways, yeah ways hard to swallow.
Hate me so you can finally see what's good for you.


I'm sober now for 3 whole months, it's one accomplishment that you helped me with.
The one thing that always tore us apart is the one thing I won't touch again.
In a sick way I want to thank you for holding my head up late at night
While I was busy waging wars on myself, you were trying to stop the fight
You never doubted my warped opinions on things like suicidal hate.
You made me compliment myself when it was way too hard to take
So I'll drive so fucking far away that I'll never cross your mind
And do whatever it takes in your heart to leave me behind


Hate me today.
Hate me tomorrow.
Hate me for all the things i didn't do for you.
Hate me in ways, yeah ways hard to swallow.
Hate me so you can finally see what's good for you.

And with a sad heart I say bye to you and wave
Kicking shadows on the street for every mistake that I have made
And like a baby boy I never was a man
Until I saw your blue eyes cry and I held your face in my hand
And then I fell down yelling "Make it go away!"
Just make her smile come back and shine just like it used to be
And then she whispered "How can you do this to me?"


Hate me today.
Hate me tomorrow.
Hate me for all the things i didn't do for you.
Hate me in ways, yeah ways hard to swallow.
Hate me so you can finally see what's good for you.

Always one foot on the ground

Alltså Ett. Våran jävla nya panna är trasig så gubbjävlarna ska antagligen komma tillbaka hit och störa mig hela nästa vecka också... Inte coolt.

Sen är jag innerligt djupt besviken på SAm. Vem väljer egentligen REspect när man vet att man har en sånn där raspig röst och inte alls en röst som passar till en sånn låtjävel..? SAM DU KAN BÄTTRE FFS.Daniel däremot han fortsätter att hålla världsklass. ♥


Idag bjöd Frida mig på hockey och kors i taket tyckte jag det var riktigt roligt att kolla på:D! Inte alls sådär tråkigt som det blir då man ser på teven.


Nu är det  HEJ FRIDA och HEJ ELIN!

image112


Pys och mys.

Plingpling

Alltså då vi hade engelska redovisningar och viktor spelade upp Regina Spektor-Fidelty blev jag helt förtrollad av låten. Så nu har jag laddat ner den! Så där har ni ett hett låttips;D Hon påminner dessutom lite om Jenny Wilson, som jag förövrigt INTE gillar så mycket. Hon är läskig.
Sen har jag upptäckt att alla sout out louds låtar är vädligt bra så det är också en rekomendation.

Ikväll ska vi visst ha surströmmingspartaj här hemma. Sen ska jag vara med älsklingen. Får se vad vi hittar på!

Sen tackar jag gud att bergvärme gúbbarna äntligen försvunnit. Hela veckan klockan sju på morgonen har dom bombat MIN källarvåning. Sen borrar dom och kapar kablar som gör så vi inte kan dusha på flera dar. Det hela blir inte heller bättre av att jag är rädd för dom och däröfr måste smyga runt som en silent ninja på morronen nere i källaren. Nu är iaf plågan borta och jag kan leva ett normalt liv med mina rutiner.


Pusshej lovers.

You are dreaming

Åh, igår då jag såg hereos och såg slutet som alltid är lika spännande och får en att skaka av nyfikhenhet trodde jag att jag skulle få se fortsättningen idag. Men tydligen så ska tv4 visa nån jävla fucking Labyrint serie. Ta ditt liv labyrint jävel! Jag måste vänta till nästa vecka och det känns hur jobbigt som helst.
Sen har jag absolut inget att göra just nu. Har skrivit en extra uppgift till textkommunikationen men den blev verkligen skitdålig. Jag är inte på topp idag. Sen fick jag tillbaka Italienska provet och det gick också åt helvette trots att jag pluggat som en häst. Sen gicvk inte engelska shiten nå bra heller.
Just nu vill jagbara ställa mig nånstan och skrika FUUUUCCCKKKK så högt det går och kanske sparka lite på en boxarsäck.


Något possitivt som hänt idag är iaf att självförsvaret var skitkul. Vi shakade varenda kroppsdel vi hade typ. Det var roligt. Blev ändå lite peppad på nova trots att jag varit så negg till det innan. Kanske far jag endå? Dock säger min ekonomi NEJ men det skiter jag i.

Tack gode gud att det är fredag imorrn iaf. HAr bara två lektioner och det känns fruktansvärt skönt faktikst.
Sen på lördag ska jagvara med Pellie och Frida♥, det känns bra. Vi träffas ju knappt nuförtiden. Sorgligt egentligen.

Nu funderar jag på att antingen faraoch köpa lite godis och därmed kanske göra mig lite mer possitiv eller så ser jag nån film.


Lips of an angel

Hej duuudes!
Idag hade vi föreläsning nästintill hela dagen.Den var riktigt inressant måste jag säga. Handlade om typ musikens påverkan i film osv. Nu kommer jag vara ännu mer störd när jag ser film och sitta och tänka på hur musiken låter och påverkar en. Men spännande är det, det där med film det måste jag säga!

Idag/ikväll hade jag tänkt försöka att vara lite duktigt och städa mitt rum och sätta upp mina nya hyllor. Är så sjukt less på mitt rum för tillfället känner för att göra något drastiskt men har inte en susning om vad faktikst. Möblera om skulle typ vara coolt.. Men har ju bara bott i det här rummet i typ ett år så känns lite tidigt att redan börja göra värsta förändringarna.
Sen är det iaf desperate houswifes ikväll. Ruggigt bra :)


Kanske dags att ta tag i vad jag sagt att jag ska göra?
Tjingeling:)

numero due

Sitter här och försöker boka in min andra körlektion, Först tar det ett jävla tag innan jag ens fattar hur man gör, sen när jag väll funderat ut det inser jag att den läraren jag hade förra gången inte har nån tid som passar mig. Akutakut. Vad ska jag ta mig till? Han var ju kingen så att byta lärare är inte ett val.
Ska vara inne där och snoka varenda dag och hoppas att nån lektion avbokas.

Förövrigt längtar jag till imorrn då jag ska komma hem med ett nöjt leende och säga till pappa "aikvann" (han hejjar på brynäs). Skadeglädje är den bästa glädjen!

Jag är sugen på chips med obs har stängt. Får väll bli tee och en macka ist. Gonatt=)

I gotta whisper cause I cant breathe to loud

Buongiorno.
Sitter här med mina nudlar och äter i min ensamhet, Väldigt mätt efter det bastanta men ack så goda fikat som bjöds på hemma hos Hälle. Jag tackar för det kära Ida :) Välbehövligt efter en 2h Italienska lektion.

Sen undrar jag om det bara är jag som längtar till vintern?!. Har suttit och drömt mig bort hela helgen,Så mysigt med julafton och allt det där.Sen 18år osv. Sen iår ska jag ta tag i min snowboardåkning! En riktigt bra aktivitet att göra på vardagskvällar faktiskt.
Någon som förövrigt vill köpa flowbindningar (A)? Vill ha vanliga igen, fattar inte varför jag skulle slösa en massa onödiga pengar på sånna bindningar när dom vanliga är mycket härligare..
hursomhelst bestämde iaf jag och Emmy att iår då jävlar ska vi åka brääda så det bara swichar om det.
Tråkigt dock att inte alla i vänskapskretsen gillar denna aktivitet... (Känn dig träffad missI)

Ajja nu är det nog dags för mig att kuta till dushen sen dra till min Bf. Båda har sovmorron och vad innebär det?! jo, a sleep over. Mysigt mysigt :) Sen bor han ju rättttt nära skolan så det är jävulskt skönt att bara behöva fara hemifrån fem min innan man börjar.

Pusshej leverpastej!


yes-

image105

Nu ÄNTLIGEN äger jag mina efterlänktade svarta converse :) Jag och dom kommer att ha ett lååångvarit förhållande, det lovar jag !


Ikväll ska jag mysipysa med min mään :) Puss =)!

a cigarette can't cover up the mess I'm in

idag hade jag min första körlektion!. Det gick bra. Det kändes bra. Vi pratade även lite om upplägget av hela körkorts grejjen och jag ska typ ta teorin i december typ sen kan jag ta så nära min födelsedag som möjligt =)

Känner mig sjuukt peppad nu på att klara av allt det här :)!


Snart ska jag väll ta tag i den där förbaskade diktanalysen. orkar inte så jävla värdelöst- boho

Imorrn är det fredag  och jag ser framemot att bara mysa med Alexander :)


hej

Måste bara påpeka, finns det nått bättre än heroes? Vad tusan tog jag mig till innan den serien fanns?


Sen ursäktar jag att mina "profilbilder" aldrig håller sig till den seriösa delen. Nu kan alla som är uppmärksamma se att jag har en bild av mig då jag är liten. grimars fri är den iaf ! Ett steg! Sen tkr jag det är himmla lustigt att jag nu återgått till den där luggen som så ständigt tycks vara inne bland 5åringarna. En mycket långvarig trend!


Nu ska jag iaf sova. prov imorrn på direkten på morron. Meeen jag övelever :)


You dont know how lovely you are

Har tagit en välbehövlig paus i pluggandet. Är just nu så sjukt less på verbformer, passatoprossimo, glosfanskap och vykorts träning . Tur att mamma och pappa kom hem med lite vindruvor jag kan gluffsa i mig ! Me loves vindruvor ♥ KLockan nio är planerna att vara klar med allt detta pluggande sen ska jag titta på hereos:)

Imorrn har jag min första körlektion. Myyycket bjaa mycket bjaa. Sen ska vi även snacka med nån dude om en strategi för mitt körkort. Typ när jag ska börja teori m.m. egentligen har jag ingen ork till det här med körkort, men lika bra att göra bort det så fort som möjligt !

Strax ska jag återgå till mitt pluggande och NEJ det känns inte ett dugg bra. Nått som inte heller känns bra är att Alex schulman har slutat blogga whats up with that ;(? Den bloggen var ju skitrolig..

Ajja. Hoppas att alla som inte har ett provfanskap imorrn har en müchet najs kväll.
Arrivederci!

While your lips are still red

Sweet little words made for silence
Not talk
Young heart for love
Not heartache
Dark hair for catching the wind
Not to veil the sight of a cold world


Vinter är skitnajs. Men sommaren rockar verkligen.


   
   
   


Ett år fyra månader,idag. Puss på dig hjärtat

RSS 2.0