Hej Lisa du är fin idag och gud vad du dansar bra,

Så sjöng markoolio idag, och sampe blev helt imponerad att markoolio hde sjungit om mig ! haha =)
Alltså barn är som så. jag vet inte , osmarta? Dom tar alltid altting så bildligt men det ärändå kul;)
Typ då vi stod där och diggade markoolio förfullt så spelar dom den där åhh millenium två du e såå åå eller hur den nu går, och då sa jag till sampe: "Den här tror jag inte du kommer ihåg, du var ju bara ett år då den kom ut !"
SAmpe funderar då ett tag och svarar sedan , " Eller så är det helt enkelt så att jag inte hörde den, När man är liten hör man ju ingenting , man har inte så bra hörsel då." hahaha detvar lite så där iq noll varmning. eller så var det rätt fyndigt? vet inte riktigt vart jag ska placera det där nånstans ! Ikväll blir det stadsfesten igen, supernaajs jöö=) Melody Club osv, kommer dock inte kunna nån låt men vadå, man kan ändå digga? Sen ska jag nog föröska se SAhara Hotnights också tror jag :) Nu borde jag egentligen gå och dusha faktiskt men det känns jättejobbigt. Vill mumsa lite på min sura cola rem först =) Hejs :)

Rainy day

jaha, idag har detväxlat mellan att ösa ner till att bli strålande sol. Jätte konstigt tycker jag. Hursomhelst så besökte jag Stadsfesten med Matilda och Ida , detvar roligt. Jag har iaf köpt förköp till lördan nu så det blir att gå introts allt. Och mina föräldrar vet fortfarande inte om att jag är nästan pank (A) Inget dom ska få veta för den delen heller. LÖnen är ju utlovad att komma snart så jag litar på det !På stadsfesten köpte jag inte bara en förköps biljetyt utan snutten fick också en present. En svart tröja med trycker Lisas BABE <3 ( fasst ett riktigt hjärta) Nu är han tvingad att gå med den hela kvällen och skämma ut sig :] Fasst jagf tycker det är rätt bra han är ju märkt så att säga ;) Så ikväll blire att åka karuseller :D:D Weiiiij såkul =) frittfall far ju typ läskigt trots den lilla storleken.. haha =) Ajja , nu ska jag och min BABE äta pizza:) Hejs=)  Ps. kan nån locka hit sommarvärmen och solen tack ?


image44

In the end

Gud har aldrig haft såhär ont i huvudet förut tror jag.. Men den ska bort har jag bestämt för ikväll blire nämligen drakbåts grejjeset som gäller ! och såklart tjuvåka nån karusell =) Det är ju gratis inträde på området och det bara måste utnyttjas ! Sen hoppas jag verkligen att jag hinner få lön innan lördag, skulle vara askul att gåå in juu ! Menmen, om jag ska få lön äre imorrn eller på fredag annars är jag köörd ;(

sen ville jag bara skriva att alla jävla fittor som kommer och klagar på dåliga jordgubbar kan ta sina liv. OKEJ dom slösade 20 kr på en ask, men vadå om nått bär är dåligt herreguuud så mycket större problem det finns än dåliga jordgubbar. Det finns barn i världen som typ måste äta mögliga brödsmulor till mat för att de inte har råd med annat så jag blir så arg på att vi i sverige är så fruktansvärt bortskämda.! Det avr det.

Nu blire glass med jordgubbar sen dush sen uut =) Tjing=)

SÄMST

Jag är så dålig. Jag trodde ju att jag gick omkring och va rå tät, men nej minsann det avr jag visst inte ½!! har bara 900 jävla kronor kvar och jag ska alltså ha råd att gå på festivalen... hahaha vilket sant skämt jag är.. Men om jag får lön imorrn kommer dock allt lösa sig tror jag=) fast det dåliga är att jag är skyldig alle typ 300 spänn sen ska jag ha råd med sthlm resan i höst också.. men jag har hört det ryktas om att vi även får studiebidrag denna månad :O isf äre ju asbra :D Men jag ska ju ha råd med mat i tre veckor nu när mamma och pappa är i finland.. För dom pengarna har ju liksom farit nu. Dragit sin kos osv! Ajja, snart ska jag äta köttbullar sen ska jag fara hem till Alle och myspysa :)

Elajzia

Alltså min katt har stora problem.. man kan inte sitta vid datorn utan att hon ska komma och gosa ihjäl en. För vissa kanske det låter mysigt, men hon är ju helt galen. Alle vet precis vad jag menar eftersom denna terror även förrekommer påmorgonen. Helst väldigt tidigt också... hahaha


Ikväll har jag iaf vait med Matilda, hälle och kären =) Jätte mysigt. vi har bara chillat och det gillas. Ett stort tack till matilda också för att hon kom och pratade med mig en timme på jobbet fan så snällt=)
Sen ha vi även bestämt att till hösten blire piercing!! Jag i naveln och Matilda över läppen.. :) Hoppas ingen av oss hinner ångra sig, ändå coolt om vi gör det samtidigt så vi kan stötta varann!! hahaha sen hade jag även piercat mig meer men nått sånt tillåter inte min A =) och vissa åsikter bör ju han få ha också tycker jag ! SKa nog övertala han ändå hehehe (A)

Sen måste jag säga att det blirändrade planer inför festivalen ! Kommer gå in på lördagen med babesen :)

Detvar nog allt jag ville. Dags för m,ig att gå och läsa min uuunderbara boook :):) har läst jättemycket idag på dan förövrigt;) Buonanotte !


Terroristen:

 ( taget med webcamen, asdålig kvalla)


sommar,solsken och ljusa nätter


jaha då vare ske-å festival till helgen.. Dilemmat är dock ska man gå in eller inte ? Alla mina kompisar ska typ gå in pålördan men jag veet inte... har lovat alle att vara med han den kvällen och han vill inte gå in så. PÅ lördan på dan ska jag och sampe dampe dock gå och se markoolio. hmm haha det kommer bli riktigt intressant, sen sak vi nog åka en karusell också, vilket knappast blir så skojj med tanke på att sampe är åtta år och därmed lär välja en barnkarusell, något som inte riktigt faller mig in i smaken. 

Sen har jag börjat känna att faaan vad lite jag är med mina kompisar nu !! Har knappt ens varit med Elin vilket är jätte konstigt ! Hade jag inte varit med släkten på midsommar hade jag nog varit med mina kompisar men nu blevdet ju inte såheller. MEn snart ska mamma och pappa bort och då tycker jag fan att vi ska ha en tjejkväll !! :D:D Sånt är mycket efterlängtat faktikst =) Och imorrn ska jag typ va med hmm vet iaf att Ida och Matilda ska va med =) det tycker jag ska bli kul=)

Nu ska jag iaf gå och lägga mig typ. Undrar om jag vågar läsa rysaren jag lånade av alles föräldrar. Signal heter den, och såklart är det min favvo författare Stephen King som skrivit den. Har ju läst jättemånga av hans böcker coh vissa av dom har verkligen en tendens att bli riktigt riktigt obehagliga. Men sånt är ju egentligen mysigt, en sen sommarkväll och en skräckbok, perfekt enligt mig iaf ;) Men om jag själv fick välja skulle jag velat ha Alle här att krypa ner hos när jag blir rädd.. men nu får jag klara mig :)

Goonatt=)




ME (L) COOP

1. Midsommar

Midsommar var faktiskt riktigt lyckad! Förutom att jag kanske var lite halvdryg pga att jag jobbat hela långa dagen och var jättetrött. Jag var iaf först hos kusinerna och åt middag och lekte lekar och såg en film osv, sen drog jag hem till alle där det var partyyy :) haha vi kom inte i säng förräns typ halv fyra.. men trots det känner jag mig riktigt utvilad idag :D ! Min kusin hade ju fyllt år och jag hade köpt en stor svart jordgubbe till henne, och ett par matchande svarta örhängen från glitter. Skitfint tyckte iaf jag ! =) Och påtal om skitfint så var vädret verkligen jätte härligt ! :)

2. COOPFORUM<3

Jag och älsklingen var på Coop för att inhandla lite kött som vi ska laga till middag. OCh somvanligg vill jag dra upp på övervåningen och bara kika lite på skor. jag gick runt och kikade ett tag det var nömligen rea och helt plötslig såg jag en stor trälåda typ som var full ( full och full, ni fattar) med tygskor! Jag som egentligen inte tänkt köpa tygskor eftersom jag vet inte.. tycker det är jätte fint men har bara inte varit intresserad, nappade direkt då jag såg priset ; 60KR!!!!! De fanns i färgerna vitt, rosa och marinblått. Jag som tjatat i säkert tio år på hur mycket jag gillar marinblått prövade dom direkt. Dom satt bra så jag slog till!! Så nu är även jag som tusen andra ägare till ett par tygskor =)

3. Kvällen

Ikväll ska jag iaf vara med Alle, vi sak ju grilla nurå. Sen kanske vi skulle va med nils och therese. Även om dte blir att vara med dom eller itne så fick jag med mig två lådor jordgubbar igår från jobbet som midsommar present. De ska ätas upp idag =) göttgött :D SEn kanske vi funderar på bio. Hursomhelst kommer det vara en mysig kväll med min älski och det känns jättehärligt för jag har inte lunnat vara med honom en hel kväll på typ en vecka =)

SÅ nu ska jag gå ner och hjälpa till med matlagningen =) Hejdå=)

(o)nödiga regler på jobbet.

Eftersom tiden kan gå väldigt segt på mitt jobb ´har jag kommit på ett nytt tidsfördriv. Att bryta mot  onödiga regler dom i ume har gjort för oss.! ahhahaha
Tycker inte att det jag lyckats med hittills är så illa pinkat faktikst :D


  • Tuggat tuggummi på arbets tid
  • Jag har suttit ner ( vi måste stå upp egentligen)
  • Lyssnat på mp3 ( ingen direkt regel men tror att det är en självklarhet att man inte gör)
  • Vunnit ut jordgubbar och skitit i att skriva upp dom och ta med dom hem
  • Ätit då kunderna sett
  • Stått och pratat med kompisar ( man ska egentligen skicka iväg dom )

 Tänk så många regler det finns som endast finns till för att brytas:O OCh jag jobbar ju bara med att sälja jordgubbar, kan tänka mig hur det då måste vara att jobba på typ en bank. DÄr finns det chanser till att bryta mot onödiga regler!
 SKa nog komma med ännu mer senare:) ciao=)



 



Someday

Idag har jag slingat håret. HMM syns det udnrar jag.. för själv syns ddet ju typ alltid eller gör det de? Lite ljusare får jag då hoppas att det blev. Kostade 600 kr så! efter det gick jag på stan lite ( dålig idé om jag sjävl får säga) Skulle köpa en present till kusinen emma som fyller år, vad det blev kan jag dock inte avslöja hon kanske läser min blogg ;O Men efter det skulle jag ju g¨å och köpa skorna jag lagt undan men såklart gick jag runt i alla möjliga affärer och spanade och såklart hittade jag världens finaste klänning/ tunika från indiska som jag bara var tvungen att köpa. Så idag har jag spenderat typ 1400 på mig själv..! hahaha men jag ska ju jobba i eftermiddag och det känns så himmla tråkigt just nu så vi kan låtsas att jag var värd det :] Efter jobbet blire nog alle. OCh sköta sampedampe. Hoppas han är snäll idag, jag ahr ju trotsallt lovat att ta med honom till markoolio! En positiv sak är dock att Elleeee har lovat att följa :D:D yes=) Men nu ska jag gå. Tjing.



du,callmeeeeeeeeee

HEJHEJLISA

Är på bra humör, för jag har hittat ett par skor jag typ sak köpa =) Svarta pumps för 400spänn :D Alltså jag blir alltid så uppspelt när ett inköp närmar sig.. hehe :D Så imorrn ska dom gå och införskaffas =) har redan lagt undan dom dock(A) vill inte att nån ska sno dom... :]  Sen ska jag och slinga håret imorrn :) Det blir cokså ballt !! Ljusare faktikst, har ALDRIG haft ljusare hår så det här blir verkligen en förändring.. MEn dom somläser detta och tänker sig mig i blont tänker fel. Blir bara typ guldbrunt kasnke =) MEn jaja... ska fixa håret nu. Frajj nästa =) Puss :)


Elins avslutning :

image42

Puss.

PÅ A.


--

Fick just en fruktansvärd ångest när F frågade mig vad jag skulle göra på Midsommar. Jag ska alltså vara med släkten? hur tråkig är jag egentligen..?! Vill ju vara med alla kompisar och med alle och sånt fan vilken besluts ångest jag fick nu :( Men stackars stackars min kusin som fyller år, jag måste ju fan fara.. hoppas jag får fara ut iaf vid elva halv tolv, kan ju allid snabb hälla lite ;) Men nu blev jag iaf jätte stressad över det här. Jag är så less på att vara stressadjämtjämtjämt fattar inte vart jag får det firån heller... ÅH!! Att ta beslut är nog det värsta jag vet. Och nu är jag stressad över att jag ska upp sju imorrn och inte lagt mig en. Dags att stressa till sängen. Hejdå

I died for you

ämne ett: hår
var ju då hos frissan idag. och precis som jag förutspått blev det ingen drastisk förändring, eller luggen är tillbaks men annars ser jag typ ut som vanligt :O haha eller visst har lite mer uppklippt, jag hade ju tänkt mig jätte uppklippt men frissan ville inte förstöra mity hår sådå gick jag snällt med på att inte göra det då.. haha jasi, är ju nöjd och sådär vill inte låta missnöjd :) Hon visade även hur jag ska få fram mitt självfall som tydligen är jättelockigt egenligen? ahha tänka sig.. =) Men när jag blåser det då blir det spikrakt exakt som att man plattat det med en plattång typ, mitthår är så jävla sjukt! Men dom hade inga färgar eller sling tider lediga vilket var synd,, nu måste jag ju gå till en annan frisör. Hoppas dom är lika duktiga somhon jag har nu=) Får gå in snart och boka tid nånstan iaf, nu sak det bli ljsuare, frissan trodde på den idén =)

ämne två: jobb
Imorrn sakjag måsta stiga upp klcokan sju för att fara och jobba..... åhhhh var faktikst ovanligt opeppad. men jag slipper iaf kvällspasset som verkligen vet hur det tar död på en !! haha Men snart äre midsommar och då får jag lön YEEES!!!! Då ska jag och alle dra till ummeee och shoppa, sen påtal om shoppa måste vi boka sthlm resan snart!!! My god får inte glömmas. MEn iaf då ska vi till ume och shoppa och då jävlar ska jag köpa ett par skor :) och kasnke nåra fina shorts och lite sånt där =) Så kul:) har varit pank i ja vet inte ens så pengar kommer kännas som reeena lyxen för mig.

ämne tre: Helgen.
Midsommar på fredag då skrev ju att det typ blir med släkten men det känns ju cokså kul:) sen dan efter det sak vi till alles stuga :D weiiijlängtar då sak vi fiska det är typ det ajg längtar mest till :) MEn nu vare visst mat. hejs=)



Bubbly

ämne ett: Klippning
Imorrn exakt klockan kvart över nio ska jag klippa mig. Hade jag fått välja hade jag gärna fått sovmorron men nu var detta den enda lediga tiden så jag hade typ tur som ens fick den =) Alltså varje gång jag ska klippa mig säger jag NU SKA JAG GÖRA NÅTT DRASTISKT! men egentligen hur drastiskt kan det bli när jag inte t ex vill göra håret kort? Jag klipper ju aldrig speciellt mycket på längden osv. Men imorrn ska jag nog be om extra uppklippt, sen en jävla lugg. har saknat luggen alltför mycket nu:) Tänker mig lite som victoria beckham men utan pagen tack. Hennes nya lugg är iaf huuur snygg som helst, den diggar jag =) Det ska gå att ruffsa lite så det blir lite Wildandcrazy haha så det blir spännande att se hur resultate blir. Sen nu funderar jag ju även på att slinga håret, ljuset för föörsta gången i mitt liv!! har alltid färgat det mäörkt, det blir faktikst en drastisk förändring. SKa dock inte bli blont för det vill jag inte ha=)

ämne två: Midsommar
har bestämmt mig för att bara umgås med släkten på midsommar, jag drar en linus med adnra ord =) MEn vadå haha vill inte svika kusinen emma som typ fyller år då! Hahaha nu sitter ALLE där bak och undrar om jag skriver om han...haha men nu när han påpekade det får jag inte skriva om honom bara för att han sa det, vilken tönt ;) MEn midsommar, tntke att eftersom min mamma och pappa är dom tråkigaste människorna här i världen lär vi ju dra hem typ tolv och då är ju kvällen ung förfan=) Men jaja,.,, hahahaha nu förösker den lilla råttan tillpojkvänn se söt ut, måste tyvärrsäga att jag faller för lockelsen.

Adios.

jag ramlar dåliga gatan fram

Har varit med elin idag=) Det var kul :D Alltså..vi kom in och pratade lite "oldschool" idag ocvh kom ihåg då vi gick samba !! fatta roligt det var egentligen=) att stå där och trumma på sin mini trumma,även kallad tamborim! man kände sig ju som thje lead singer of the band när man stod och gjorde sina moves i takt med trummandet, hahaha, eller?! nämen seriöst, detar rå coolt närvi körde en ,ja vad fan kallas det? inte LÅT direkt men jag säger låt ! Som vi kallade samba reggea sen blev det ett litet stick då vi gjorde några moves åt sidan hahaha det tyckte jagvar coolt.. jag gick dock i sexan och tyckte att detvar coolt att ha mössoroch titta bort på krt men ni fattar =) Så samban kan gärna få komma in i mitt liv igen haha itne för att jag nånsin har tid med det men ändå =) Äslkar förövrigt håkans låtar då han har lite samba med i låtarna :] Dock car det där väärldens sämsat intervju men ni hörde :D sambalalalalalaa , han sjunger ju exploodera batteriia i en låt och det var typ det vi kallade våratgäng också batteria, vet itne varöfr=) men slutpratat om samba nu :) ska faktikst sova imorrn äre jordgubbsförsäjlning som står på schemat :D puss=)


weeiiij

ämne ett: GÅ OCH LÄGG DIG PUCKO
Okej, jag fattar faktikst itne vad jag gör uppe nu när jag ska stiga upp klockan sju imorgon? Kommer ju vara dödens osv :O Men det är ju faktikst fredag och då kan inte jag lägga mig tidigt helt enkelt. Nån oskriven regel som finns hårt inristad i mitt bakhuve typ ;P Men imorrn ska jag inte stå ensam på jobbet så det känns verkligen som en lättnad, eller okej en timme? jag menar den timmen kommer ju gå hur snabbt som helst sen står man där och kan prata med nån som sitter i samma båt som en själv, man kan leva lite anständigt helt enkelt, typ ta lunch och sånn lyx som man inte kan göra då man står där helt ensam. hade inte tänkt köra på min sjuka ämnes grejj idag men näe nu blev det tametusan det endå!! 

ämne två: GBG MÄNNISKORNAS HEMKOMST 
Imorrn kommer ääntligen alla bruudar hem från göteborg!! är så nyfiken på hur dom haft det osv.. och hur lisseberg var och allt dom shoppat och ja allt :D men domlär ju inte vilja umgås med mig imorrn med tanke på att dom åker nattåg nu på natten ! hahaha så jag ska inte tortera dom med det , men nån annan dag banne mig=) Det blir vädligt trevligt. Nu har jag verkligen bara hängt med alle typ, och jobbat.. frida är ju alltid med sina klasskompisar och Elin har ingen datorjävel och är asdåalig på att svara i mobilen ( kanske jag som är dålig på att ringa också?) Och visst jag har fler kompisar än så men dom ärlättasdt att ringa och bara spontan va med.. Det blir mer på helger man kasnke umgås med fler osv.. Men nog om det, Tjejjerna kan känna sig varmt välkomna hem iaf :D ( karin jag vet att du kommer läsa det här nångång iaf, VÄLKOMMEN HEM:)! )

ämne tre: ÄLLSKOOO
ett mycket kort ämne där tre ord räcker ( okej, fyra då) Alexander jag älskar dig !



Hejs :)

I got to be with you somehow

ämne ett: Jobbelijobb
Om en och en halv timme måste jag fara och jobba.. känns väll inte såjätte farligt,vill dom paya mig 60 kr i timmen för att bara stå där så är det helt ok för mig. Jag vill va en förmögen tös i sommar sådeså!  Och på tal om förmögen så har jag tittat lite på arbets schemat och jag jobbar nästa fredag !! och för alla som är dumma i huvudet är nästa fredag = midsommar = jordgubbshögtiden! Jävlar då kommer jag tjäna cash vill jag lova ! Har dessutom hört det ryktas att vi ska få 75 kr i timmen just det tillfället, stämmer det blir jag sååånöjd :D Sen igår snackade jag med en duude som jobbar med att typ fara runt och kolla så att allt går bra för oss och vi skulle få lön nån gång efter midsommar (L) Sen andra lönen efter vi jobbart klart allt ! har dock inga större förväntningar på lönen denna månad med tanke på att jag bara jobbat tre veckor typ. Men det är pengar iaf , och jag sak köpa skooor när jag får alla pengar (L)

ämne två: Sviken stackars bror / dumma löften
haha ser helt sjukt ut med mina ämnen men whatever :D Jag for iaf inte på min brorsas skolavslutning :S jag orkade inte för attvarahelt ärligt... stackarn ! Men jag följde dock med på lunchen med familjen detvar gott :) så nu ska lillagge äntligen bli lite större och börja i sjuan! grattis på han. och för att komma in på dumma löften ghrejen spå när vi var på lunchen så råkade (?) Jag lova att ta med min brorsa på markoolio haha, och nu pratar vi om sampedampe. Detta kommer bli mycket intressant, men mamma sa kom nu ihåg att du lovat, jag svalde HÅRT och sa mm visst.... Så om två veckor ska jag alltså ta med mig min lillebror på en helt galen konsert med markoolio, en jävla massa ungar som far och flyger åt alla håll och skriker och ändå lyckas hålla koll på lillen. Förra året kunde jag inte ens hålla koll påmin börs som var full med pengar.... ackack, Detta ska bli spännande, men ett plus är nog att jag får plus poäng på syskon fronten ;) mohhaa agge känn dig nerröstad nu toppar jag listan på syskonmätaren !! Det var iaf  det, cant wait-.-


Tjingtjonglångkalsong =)


Dont matter.

image40


När man saknar någon trots att senast man såg den var två minuter sen, är man kär.
Och jag är tusen gånger tusen gånger tusen gånger tusen de =)

Love u min lillahoneipie :)


(inga kommentarer om hur mongo jag ser ut, idag fåre va;)!)

Stand by me

Okej för att göra mina vädligt röriga inlägg lite mindre röriga delar jag här och med in dom i egna delar!
(trots att ingen läser bloggen kan detta komma till användning för mig själv en vacker dag.)

ämne ett: SOLEN?
varför blir det alltid soligt på kvällen ? Det är ju på dan man liks utnyttjar solen så vad fan gere att den tittar fram NU? Sen äre typ 0 grader ute känns det som :S jätte tråkigt =(
 
ämne  två:
SKOLAVSLUTNING (en dimmig övergång från ämne ett dock)
Dom resterande dagarna ska jag ju typ ha annat för mig och då har jag inte tid att sola, imorrn tex ska jag först jobba, sen fara till landskyrkan och gå på elin skolavslutning. Hon har ju blivit stor nu pellen, går ut nian och allt, klart som fan hon ska ha en ros då:) Sen på torsdag morron ja då blire att gå upp typ åtta för då ska min brorsa ha skolavslutning och han går ju ut sexan så det är också lite speciellt..Är ändå stolt att han ska gå kanal :)
 
ämne tre: Gnäll PÅ SB-SKOLAN INVASION AV EMON ( ett mycket kort, men helt sannesenligt utbrott.)
Seriöst sörböleskolan verkar ha spårat typ full av emon och shit..
 
ämne fyra: FOLK SOM ABSOLUT INTE VET HUR MAN SVARAR I TELEFON (mer gnäll)
kan folk lära sig hur man pratar i telefon vettigt?! Nyss ringde det och jag svarade som jag alltid gjort och förmodligen alltid kommer att göra ; - Ja hej det är Lisa! DÅ ska ju den som är på andra sidan luren också säga sitt namn, det hör till almänbildningen enligt mej, men den eller nu vare en hon sa bara Är mamma inne? och dessutom hur snabbt som helst, jag uppfattade absolut ingenting och trodde typ att det var min mamma som ringde och dessutom hade skaffat sig en ny röst. Så snälla säg era namn alla som inte gör det. Det bör man iaf göra då man ringer hem till nån.

ämne fem: DAGEN
Idag har jag iaf varit med alle =) Jag fick pizza hos honom ( ja dom bjöd mig igen, ja dom är generösa små typer, jag gillar dom =)) Vi har även varit ute med hans hund Aila. Hon är söt, för egentligen gillar jag verkligen inte hundar, men Aila gillar jag för hon är så snäll mot mig =) hon har aldrig hoppat. fyfan för hundar som skäller osv dom kan ta sina liv !! Men efter det mös vi ett tag sen drog jag hem. Måste ju sova tidigt eftersom jag ska upp klcokan sju imorrn och jobba! läste just vad jag skrivit och för att för att reda ut saker och ting, jag mös med alle inte aila ! mihi jaja men nu har jag verkigen schabblat. över till det sista och intressantase ämnet för dagen!

ämne sex: ZOOTYCON(L)
Nu ska jag spela Zootycon mitt zoo gåre rå bra för så jag är typ nöjd :D Jag har redan spelat så mkt rollercoaster tycoon så zoo är en ny och rolig grej att byta till. Och nej måste skriva m en grejj till!!!

ämne sju: HARRYP OCH SEX AND THE CITY
läste igår då jag jobbade att Sex and the city ska bli film !!!!! det här har jag dröömt om så länge men jag trodde verkligen att dom bestämt mig att det inte skulle bli en film, dom sa ju typ nej förr men nuu harom tackat ja typ (L) kan inte längta mer :):) Och sen harryP, sista boken kommer släppas på engelska nu i juli = JAG SKA HA.!! Hoppas att den slutar fint annars kommer jag nog måsta skriva en ny Harry bok där slutet faller mig i smaken. Det är ju sista så slutar den dåligt är allt förstört..

Var allt för mig, hejdå:)


ge mig nått som tar mig någonstans

kan man få seriös shopping abstinans? jag lider iaf av det för stunden. Menar inte alls att låta divig/fjortis/nått menar baraatt låta som mig själv som verkligen vill shooppppaaaaaaa. Varför varför varför är jag helt pank? eller okej, 95 kr på konton JÄ .. :( längtar ihjäl mig tills den 27:e då man får lön, kan tiden gå liiite fortfare !! Jag vet iaf att den dan ska jag ta med älsklingen på en rejäl shopping tur. egentligen gillar han att shoppaifredags hävde han t ex ur sig kommentaren : -Alltså jag längtar typ till stockholm då vi ska gå runt och shoppa och sådär!, inte håkan! jag lovar att alla bara stirrade på honom,hahah detvar guligt. Min lilla smygshoppare :] Men nu ska vi se film , ingen aning om vad det blir det enda jag vet är att vi har en FET chipspåse som väntar på att bli uppäten. mummms :)


Unchained Melody

ja nu sitter jag här och skríver igen.. Men jag har så jävla tråkigt ! Ida for typ hem vid elva och alle är med sina polers så vad ska jag då annars göra än att sitta här och uggla? Typ glo på tvn, det är minst lika dåligt.. för inte tänker jag då gå och sova fysjutton heller! Men iaf. eftersom jag var och tittade på alla tjusiga människor som gick in på balen i tisdags har jag varit helt besatt av att fundera ut hur jag vill se ut på balen, ( trots att jag kanske inte ens vill fara på balen i trean? ) Men jag har iaf hittat drömklänningen, käära marissa säger jag bara, hennes klänning som hon har på promen i tredje säsongen är så mummmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ska gå med en bild av den till en sömmerska och föröska få en typ likadan. Och nu hoppas jag verkligen inte att jaghinner ångra migh rill trean för den här klänningen är verkligen underbar men haha jag är sär och svammlar. ^^, Dags för samtals-ämnes-ombyte. Längtar så jävla mycket till jag slutat jobba imorrn för då för jatg vara med min baby =) och jag läängtar jääätte mycket till hååkan, satt och lyssnade på honom för nån dag sen och sen när " så länge du är med mig" började ville jag typ dö.. den är såå fin=) Håkan och sommar går som ihop ! :) Men nu ska jag typ..göra nått annaT HAHA vad vet jag dock inte, tudelu.

klänningen med stort k :


Trubbel

jahapp gött folk, jag har fått ett fönster i mitt rum !! det är inte samma rum längre, känns typ inte ens som att jag bor i en källare längre, but i like it :) Imorse vaknade jag och alle alltså upp till en rum som var ljust av naturligt ljus och inte lampjlus =) haha magad så bra :) Nu vet jag vad det är för väder när jag vaknar också, vilket jag inte kunnat veta på 1år nu =) har dock inte varit så roligt väder idag kanske. Typ mulet, men efter regn (mulet) kommer alltid solsken så jag hoppas att jag hinner sola lite imorrn innan jag ska till jobbet! har det oooootroligt dryga eftermiddags passet att ta mig igenom imorgon sen ska jag jobba både lördag och söndag också så för mig blir det inte så mkt till helg.. -.- men jag är iaf ledig på tisdag så imorron efter jobbet och tisdag ska spenderas med Alle :) Sen jobbar jag både onsdag förmiddag och Torsdag eftermiddag men fredag är också ledig sen nästa måndag är jag ju också ledig så då kan jag ändå göra nått vettigt på söndagkväll;) Jaja slutpratat om jobbet mitt. Ska strax gå och göra lite tacos till familjen och mig själv, fyfan så gooottt ! Och för att kommentera fredgaskvällen kan jag säga fuck it... haha, kom mig aldirg ut :( jag som ville träffa vänner och allt men så blev det minsann inte, kvällen slutade på alles badrumsgolv ungefär.. gjorde dock inte en hälle-på-valborgs-kväll och det är åtminstone en tröst :) haha men jaja... dags att ta tag i libvet och börja med maten. Kom och köp jordgubbar av mig imorrn pplspls ^^

chill=)

åh så skön dag :D Nu ikväll blire lite bus osv :D folk tog ju studenten idag ändå coolt, är dock glad att jag har två år till att fundera på vad jag ska ta mig till med mitt liv. MEn jaja. NU ska jag gå och sminka mej , men jag ville bara påpeka hur kul jag haded i Tisdags:) KOmmer töp sakna min kära klass nu undersommaren. men snodde en bild från evves ap på en liten bild där NÅGRa i klassen var med så enjoy ;) Puss =)


solsolsolsol

Solen skiner gud så underbart =) har varit ute hela dan och pressat , samt kört klockan med alle. För alla som var intresserade så vann jag ( hehehhe). Undra om det blir lika fint väder imorrn , skulle ju vara tråkigt för alla som tar studenten om det typ regnade osv. Jag ska iaf jobba imorrn men det 'r förmiddgas passet så jag kommer ju hem innan klockan fyra och det känns bra :D JObbade igår kväl också, fyfan kvällspasset är rikgit segt. Jag har kommit fram till att på mitt jobb betalar dom mig 60 kr/h för att sitta och bara ha JÄTTETRÅKIGT. Man säljer möjligtvis en liter i timmen men mycket mer än så blir det inte på de där förbannade kvällspassen. En rolig sak är iaf att sitta och glo på alla människor som går förbi, vissa helt okända och andra inte. Sen kommer de ibland fram folk som är lite små läskiga och säger " hej min lilla jordgubbe säljer du bra?" har även blicvit kallad jorgubbsflickan också.. haha sicket elände alltså! Men jag kom på igår att jag ska ju inte ens jobba hela sommaren ! även jag kommer att ha nåra veckor då jag kan göra precis vad jag vill hela dagarna. lite rikare dock ;) men va sjutton, nu ska jag testa på ZOO Tycoon 2, och ifall jag inte minns fel vare käre gammla matilda som brukade prata om zoo tycoon 1 och vilken hit det var så förhoppningsvis blir dettta också en riktigt hit.!

It dont matter

Alltså hahhaha säger då det,allie ärlite ja påvippen haha ligger i min säng och vägrar gå och dusha ,men va tycker ändå att han är söt:] vi har en hle jävla chipspåse att äta upp lycka till med det, det kallas spontanköp dårå, men vfaan är man sugen på chipssåär man.. haha variaf och såg på Balen idag, fan så peppad man blev=) På att komma däri värsta vrålåket och bara ha jättefinakläder och värsta vrålåket;) är dock 2år dit men :D det lär ju ska bli najs:) hehu, men borde gå och väcka min plupp han får inte somna ! :)

You are my fantasy

Jag har bara så fruktansvärt oändligt förbaskat tråkigt... Måste då vara hemma med lillebrorsan just nu och det känns inte så jätte kul faktikst. och för det andra börjar jag jobba klockan åtta imorrn och det innebär att jag måste somna i tid. Känns iaf inte lika nervöst somförr och det är ju alltid nått att ha ! Skoldagen var kort. Hade bara svenska sen städade jag ur skåpet och sedan rlämnade jag tillbaka några böcker till bibblan. Så idagvar det sisat jag såg av Anderstorpsskolans insida på typhela sommaren. TYP skönt. TYP jätte skönt snarare. Jag missar dock skolavslutningen imorrn och det känns ju halvtrist men kvällen blir nogparty iaf =) Vi ska se på balen och sådär och det tror jag kommer vara finfint =) Undra om det är nån förutom anton i vår klass som man känner :O äh, jag lär ju se.. Nu ska jag strax dusha och sedan sätta upphåret. Planen inför imorrn var ju att ha lockigt hår dårå så ska föröska fixa till det nu kvällen innan eftersom jag kommer hem klockan tre imorrn och iprincip bara hinner byta kläder sen blire ut igen ! så detvar nog allt onödig-att-veta fakta jag hade för idag. Tjohej ;)

hänger vid din grind

har varit enjättemysig dag. Steg upp redan klockan halv tio och gick och käkade frulle. Sedan bar detav till Ida där även karin var, vi solade och solade och solade sen åt vi lunch sen soladevi, sen for vi till älven och solade lite där också :) Men där i slutet hade vi nog solat lite mkt för jag blev konstig i huvudet ! haha :) Sen efter middan for jag så snabbt jag förmådde till världens bästa Alexander, vi gick på obbe och köpte lite svalkande saker att stoppa i sig och tog oss ner till en mysig ensam liten brygga vid älven. Där begick jag även mord på en geting menäh sånt är tillåtet ;) Finns faktikst inget värreän getingar ! haha :) sen var jag supersnäll och gick med på att spela basket. Vi hittade dock ingen plan och när vi väl for ända bort till fäbo vare hur mkt mygg somheelst ! men jag ägde dock allie i 21 ;) Sedan for vi hem och nu sitter jag här och saknar mig lilla sockertopp =) Men snart äre sommarlov och då ska vi ju va SAMBOS för sjutton haha iaf om nåra veckor då mamma och pappa drar till finland.. då ska han bo här i 3 veckor sen ska vi försöka hinna med ett besök till finland också :) Han mpste ju träffa min fammo och faffa för tusan :) Men jasi, börjar 10:40 imorrn så jag ska nog sova nu tror jag =) tjo.♥

sunnydays

idag har det varit strålande väder ! Alldeles underbart faktiskt. Jag väckte min sjusovande lilla snutt klockan elva och skakade ivrigt ihonom och tvingade med honom ut för att pressa. Så klockan tolv komme vi oss ut och sen var vi ute hela dagen. Vi tog en paus i solandet och gickoch köpte varsin glass ( som förövrigt smakade wünderbar ). Efter det solade vi lite till, eller ska jag säga JAG solade , Alle började sparka boll med lillebrorsan men rastlös som yhan blir avatt ligga och sola lät jag honom göra det. När klockan var runt halv tre nått bestämde vi oss för att ta en liten tur så vi gick till älven och satte ocss där och chillade ända tills klockan blev fyra ! =) Så den här dan har varit jätte härlig, riktigt mycket sommarkänslor har jag lyckats sammla på mig också !Eftersom det utlovas finfint väder imorrn också ska jag inte plåga A med solen utan sola med hälle karin mathie :D det blir skoj och chill och allt möjligt. Kvällen ska spenderas med Hälle, ida och jeggan :D Vi sakfara till ainas och käka ännu mer glass och sen bär det nog hem till jeggan :) Mysigt mysigt. Men nu måste jag packa lite grejjer i min väska för jag räknar med att när jagoch Hälle ska cykla hem äre nog lite kyligt så Pusshej :)

1år

idag firar jag och min alexander 1år tillsammans :) känns underbart =) Orkar itne skriva så mkt han vet redan precis hur kär jag är i honomoch det är det som är det viktiga :) Tänkte dock lägga in lite bilder från våran picnic som vi vart på, den bestod av jordgubbar, sprutgrädde och körsbär :) mummaaaaaaa !


image35

image36


och sist en liten bild på jag och min älskliii =)

image37   







RSS 2.0