LOKA - Drickan from Hell

Sitter här och har nyss knaprat i mig tre rån med en jävla massa ost. Nu är jag fruktansvärt törstig och vad har jag med mig att dricka?
JO! Loka smak; citron. Jag hatar loka. Sen Älskar jag cocacola.
Jag hade aldrig ens prövat att dricka loka om det nu inte är så att min tandläkare berättat för mig att emaljen försvunnit på två av mina tänder. Den kommer aldrig tillbaks igen så försvinner den äre adios, ciao, goodbye. Hon sa att allt det berodde på mitt cola drickande. Detta var ett halvår sen. Och bara för att hon sa sådär har stackars stackars jag varje gång jag druckit cola tänkt Adios, ciao, goodbye. Så nu sitter jag är och ska försöka lära mig dricka loka,(hon rekommenderade den). Kommer förmodligen aldrig lä´ra mig att tycka om det.

Cola 4-life =)

( kommer dock fortsätta försöka.... )




Ídag har jag bakat en tårta, och jag lyckades faktikst riktigt bra! Det är ju alltid nått som lyckas föröstras men nu blev allt lyckat så jag är nöjd ! :)

Om nån timme eller så ska vi till mina kusiner för att fira att X antal personer fyllt år. På måndag ska vi boka Gran CAnaria. jag läängtar :)

Puss=)

Hjäääälp

Ibland skrämmer Alexander mig;

Alexander älskar sin Lisa=) säger:

jamen hinner du inte va med mig?

Lisa säger:

vad ska jag då göra på lördan?

Lisa säger:

inget

Alexander älskar sin Lisa=) säger:

va med gille ?

Alexander älskar sin Lisa=) säger:

bajsi

Alexander älskar sin Lisa=) säger:

vem som helst

Lisa säger:

skajag det?

Alexander älskar sin Lisa=) säger:

jag kmr inte ha nått o göra imorgon isåfall

Alexander älskar sin Lisa=) säger:

jamen varför inte?



sen insåg han att han pratade med fel person ! haha så tokigt det kan bli ibland.


Zombie

Har så mycket på tungan just nu så antingen kommer detta urarta och ingen kommer förstå nått eller så kommer det sluta med att jag knappt skriver nått..

Imorgon är det dags för det som jag faktikst aldrig tror att jag lyckats särskilt bra med. Det vilar nog en förbannelse över det här med att ta skolkort.. Men varje år tänker jag också tanken att, " tänk så kul att ha när man är vuxen, då kan man peka för sina barn och säga:  Sådär såg jag ut när jag var sjutton höhö.." Så egentlogen bryr jag mig inte så mycket om hur dålig jag blir. Det är bara att acceptera och skita ire helt enkelt. Förvänta er dock inte denna attityden då jag får hem skolkattan och inser vilken katastrfo jag ser ut. Kommer antagligen komma X antal klagomål då osv.

Sen fick vi våra betyg idag, ingen surprise direkt. Känner bara den fruktansvärda frustationen över att våran Webbdesign lärare inte satt betygen. Hur ska han komma ihåg oss nu egentligen? Sånt där tycker jag lärarna ska sätta direkt så de minns eleven de sätter betyget på. Kommer säkert få Ig nu. BLÄ

Idag har vi även haft självförsvar och daamn så kul det är ! Vi får ju lära oss "kicka ass" och sånt. Idag stod vi och slog och sparkade i luften och skrek lite också. Rå ballt om ni frågar mig !! Måste boxas lite med mina brorsor och visa mina nya färdigheter och sådär;) Nått som vi även fick göra var att stå och röra på höfterna och det är inte något som jag är så speciellt bra på, men kul vare !

Förlåt att allt handlar om skolan vet att det är skittrist att läsa om och sådär. haha eller ska kasnke säga förlåt till mina vänner sommåste läsa, de är nog de enda läsarna och itne för att jag klagar dom är söta :)

Ikväll ska jagkanske vara med Alle, om jag är det ska han fan få spö ;) Haha! Bara att inte anvönder sin styrka för att stoppa mig då är jag screwed är nämligen den svagaste jäveln på jorden typ.

Slutprat och tjatat nu, Pouss:)



Älskling

image64

Saknar dig tokmycket i denna sekund!
Ibland smyger sig den där känslan på.Och när den kommer skulle jag kunna skjuta jordens befolkning bara för att få en sekund med dig. Tacktacktack för att du är min snuttis=)



Har somsagt spenderat lite av kvällen med Ida och karin. Vi planerade in resan för på måndag ska vi gå dit och boka så då måste vi ju veta ungefär vilket datum vi vill dit. Blir på påsklovet iaf. Kommer kännas så sjukt bra då vi väl har bokat. Sen bara längta och längta och längta. det är ju trotsallt ett halvår dit typ. jag är hursomhelst galet peppad redan nu. Undra vad jag kommer vara då det är en dag kvar unegfär?

På tal om att längta , längtar jag INTE till italienskan imorrn. 2 och en halv timme, kan dom plåga en mer? Vi har alltså klämt in en 100 poängs kurs på en termin. Så 5 timmar italienska i veckan känns ju jäätte kul.

I helgen blir det nog ganska mycket på schemat. Inte för attjag har nått emot det, hellre fullbokat än inget ! Blir lite bärplokning på söndag troligtvis, vi sak nämligen försöka samla in pengar till en miniweekend i typ Umeå. Som förra året ( minus matildas röda hår och den misslyckade kokningen av skenorna)

Just ja ! Pappie ringde om piano öektionerna. Och himmlarns så dyrt, 375 för en timme. Nästan hutlöst tycker jag? Nått bättre tips någon? Men hursomhelst fick jag gå ifall jag ville. Så nu är det bara att fundera..

Nu ska jag göra lite nyttiga saker som att hänga upp tvätt och duscha.

Puss:)




you know,

this thing ain't been
No walk in the park for us


Idag var den första heldagen i skolan där vi hade alla lektioner.
Men staffan var snäll och lät oss sluta tidigare så det blev itne en så jätte lång dag iaf :)

Imorse då jag slog upp tidningen hittade jag en annons där det stod:

Sång och piano lektioner:
(telefonnummer)

Efter att gå gymnastik, vara världens bästa på snowboard och kunna åka konståkning har att kunna spela piano alltid varit något jag intresserat mig av. Har ju en keyboard här hemma som jag sitter och förösker plinka på ibland men jag skulle vilja vara sådär bra så att man kan spela klassisk musik. Så nu ska jag tvinga mina föräldrar att ringa och höra efter vad det där kan vara för nått. Hoppas att jag får börja ta piano lektioner! Shietså kul det skulle va ! :) Sen kan jag sitta här hemma och spela mozart och massa andra coola saker!
Än är det ju faktikst inte försent för att uppfylla sina drömmar, livet har ju bara börjat!


Ikväll kommer Hälle och Karin förbi och vi ska planera lite om våran utlandsresa som ska bokas på måndag. Spääännnanndeeeeee. Sen ska vi väll bara prata och kanske bjuder jag på lite te också.

Nu kom mamma hem så nu ska jag gå upp och lägga på mitt fiinaste leende ! ;-)

We can be heroes just for one day

Fick sånn lust att skriva lite mer endå så jag tar och gör det !

Har just suttit och sett Klassfesten. Den är verkligen skitrolig. Men mest får den mig att må dåligt, tänk om jamen 15 år eller vad det nu än är och så ska man träffa klassen, vad hemskt det skullevara om verkligen allt var precis som förrut. Visst förstår jag att den filmen tar upp "stereotyperna" osv i en klass. Sjävlklart är det överdrivet också. Men tänk så hemskt om man går på återförening sen har ingen förändrats eller man går tillbaks till sina gammla platser. Så ska det itne få bli! Himmla deprimerande att tänka att endel människor växr ju inte upp heller. Endel beter sig ju verkligen som att de aldrig blev äldre än 15,16,17 år. Kul att dö som en 70 åring men i sinnet känna sig som 17 fortfarande.. ( okej nu överdrev jag, men ni fattar nog poängen.)


Har utöver att se klassfesten tryckt rätt mkt vindruvor. Det är mitt nya beroende. Jag går jämt runt och är sugen på vindruvor. SKulle kunna ha det som en slags diet och bara leva på det. Något som faktikst är positivt med detta är att mitt godis sug nästan försvinner. Det är bara längtan efter chips och cola som "hemsöker" mig lite då och då. Hade ju en tid där i sommras då jagvar helt besatt av körsbär men nu har jag bytt. Vindruvor är dessutom billigare + i kanten alltså.


För att föröska smitta av mig och göra världen lite gladare kan jag iaf säga att jag idag är väldigt glad och välmående. ´Tror nog att Alle hjälper till att lysa upp mina dagar :)
Sen är hösten välkommen. Mysigt med en massa fina höstfärger och mysväder ute !

Puss:)


Mitt hjärta i din hand

What you want
What you lost
What you had
What is gone is over
What you've got
What you love
What you need
What you have is real


Idag hade jag inte mycket att säga. Kanske skriver jag mer ikväll istället. Kanske inte. Bild imorrn jiiipiie =)

Hur fort vi än springer,

Så kommer det en dag då du och jag inte kan hitta tillbaks, det blir vårt bakslag.


Idag hade jag självförsvar. Tusickens vilken bra kurs det låter som. riktigt givande. Sen känns det inte helt fel till fysträning nästan två ggr i veckan. Behöver motivation till att träna, egentligen konditon också! Men nått kan man ju iaf ta tag i själv också. Sen måste jag lära mig att äta all mat, Det suger ju att vara kräsen. Fil varje dag är inte gott och inte specieelt energi fyllande heller.  Kanske ska ta detta som nyårslöfte ? har ju ett tag på mig att fundera iaf;D

Just ja! fick assistans idag av Matilda och Hälle med mitt muffins bakande. Och muffinsarna blev riktigt party snygga alltså ! Några knall rosa, några gula, några orangae och några gröna :D Sen med strössel och allt =)
På tal om det, Matilda ville dra igång nån ferre i helgen och såhär på efter hand känner jag hur kul det lät ! Fixa ihop nått girls ;-) 

Kvällen ska spenderas med Alexander. Som vanligt lär vi ska chilla, men det gillas starkt=) Om han är snäll och uppför sig får han nog smaka en muffins också ;D 
Båda mina cats ligger och sover i min säng, och ja dom är jävligt fula. Men ibland lyckas Elajzia få till den där supersöta jag vill äta upp dig minen. Så hon gillar jag :)

Tjosan=)



Jag hatar

Jag hatar program som "sport disasters", "worlds most amazing videos caught on tape", "Worlds most outreiagious behaviour " (osäker på stavningen antagligen fel..) och alla liknande program. Ser inget värde i dem whatsoever.

Sen är verkligen grädden på moset att min käre pojkvänn älskar att sitta och nöta framför tvn och bara glo på denna totala smörja. Fyfasen. Ni kanske fattar varför jag sitter här just nu?


Ta dock inte illa upp Alexander jag älskar dig endå sötnöt :)

det finns ingen poäng i att vara fri längre

För jag vet att den här natten kommer döda mig


Om jag inte får va med dig.


Ju närmare sthlm kommer ju mer pirrig blir jag !
Drömde en mardrömm inatt att jag och Emma aldrig hittade till grönan sen då vi kom hade han redan börjat spela och allt ! Det ska inte få hända.


Idag är det söndag så imorgon är det med andra ord skola. Slutar dock tidigt imorrn så det känns inte så jobbigt då=)
Försöket just nu hitta ett recept på Amerikanska cupcakes, alltså muffins fasst lite större. Ska nog ge mig på att baka lite imorrn. ( och självklart dekorera dem). Det är inte att baka som är kul, det är ju när man ska dekorera och göra alla sånna där små detaljer som kingar. Till helgen ska jag nog få baka en födelsedags tårta då vi ska fira att min mamma, brorsa,kusin och morfar har fyllt år ! Då blire marsipans figurer tjohoo vad kul :-)

För att kommentera gårkvällen säger jag istället ; inga kommentarer! Mysigt på matfesten med alexander däremot :)



Ni trodde man kunde svika kärlek, men det kan man inte!












The love you keep for me

Har städat min garderob idag. Slängt alla plagg som fått vara där allt för länge. Ni vet sånna där saker man har där som man tänker att "jag kanske behöver den nångång" sen används de aldrig och då äre ju lika bra att slänga bort det.
Vad jag ska göra av resterande dagen är ännu ovisst.
Sen dampar mitt youtube och jag har ingen aning om varför. Blir så förbaskat arg. hatar när datorn krånglar för då måste jag föröska förstå mig på en värld som är på en helt annan nivå ön min egen.
Sen skulle jag önska att mindator var lite bättre och inte laggade så mycket. Då skulle jag kunna ha ett nerladdnings musik och få lite fräsh musik i datorn. Nu sitter jag här och lyssnar på låtar jag redan är less på.

Förlåt att jag låter så arg och sur. Skyller lite på vädret. En peppande tanke är att vi typ ska boka resan i veckan <3
Har bara varit i italien en gång och finland så det här blir ju helt nytt och spännande för mig. Därför kommer säkert detta ämne nötas rätt hårt här i min blogg. Det är bara att stå ut ungefär.

Sen är det Håkan om två helger. Längtar så jag dör till det också. Känns jävligt skönt att vi flyger båda vägarna också. Shopping och karusseller blirmumma :) Sen håkan förstås=)


Nu ska jag göra något. Kanske se en film som mamma och pappa köpt .

Ciao bambinos ^^,



Vet du inte att människor ramlar hårt, precis som du

åh, gud det gör ont att något så nära kan vara långt bort

Cause they dont know how real love is.

Idag var den första lite mer seriösa dan i skolan. Men jag känner mig snarare peppad på plugget än opeppad. Okej jag gillar inte att sitta hemma och råplugga men jag känner ändå att just nu kommer jag helt klart överleva detta läsår. Kanske för att min linje är bäst ;D?

Nämen, idag hade vi tex våran första Textkommunikations lektion. Och när vi gick igenom vad kursen ska innehålla blev jag yperpeppad. Nu i början ska vi tom. ha friskrivning vilket är det roligaste jag vet ungefär. Det momentet ska avslutas med en novell och gud så kul det ska bli! Sen känns radion jätte rolig också:) Sen bild osvosv.

MatteB lockar dock inte, men jag satsar på ett G och får jag det blir jag jättenöjd =)
Sen slapp vi ha Svenska C nu iår. Tack gud, jag hade gått och oroat mig över hur mycket muntligt framträdande vi skulle ha. Det är nämligen det värsta jag vet. Blir genne och skakar på rösten och säger saker fel hela tiden. Skitjobbigt faktikst.



Kvällens aktivitet har bestått av ett mycket trevligt kalas. Värdinnan Karin hade gjort en mycket god tacos och vädligt god kladdkaka! Tack karin, varjätte najs ;)
Morgon dagens planer är lite osäkra. Blir förmodligen att festa.


sen världen finaste soundtrack och världens finaste film;

http://www.youtube.com/watch?v=mw_nebmThLY 

(gick inte att länka, blev nått fel ;S )
Unchained melody - Righteous brothers.

Nu ska jag sova snart tror jag, har inte så mycket bättre för mig.

Puss på min Alexander. Jag älskar dig.







Misery Business

Är en väldigt sooft låt som Elin skickat till mig :)



Dagen har faktiskt varit riktigt händelserik!

->Startade med en sköön sovmorron och frukost ute i solen,
->Sen for jag till skolan och hade EN lektion. Jobbigt? Njaee.
->Stan och Resia.

Dagens har kännt som en enda dag att kolla upp resor osv, ska tex boka sthlms resan idag, Blir nog flyg båda vägarna.

Sen på resia så var vi in och frågade om thailand och ifall han kunde rekomendera andra resmål. Och ja, nu har vi ändrat oss !
Blir nog Gran Canaria och Puerto Rico ( tror det hette så) vi far till, där i mars nån gång. Så nästa vecka ska vi typ boka. Är så spänd =) !!

Blir inte en tråkig vår/sommar nästa sommar.. Först utomlands med brudarna sen ska förmodligen jag och Alle ta en tur till nått varm land nån gång under sommaren :) Ska bli så kul att äntligen få reta och fresta min kusin som var i greekk tvåggr i sommar. Nästa sommar blire min tur ;D Wohoo=)

Just ja ikväll ska jag göra svarta slingor. Hoppas det blir snöggt.

Parli italiano?

Tjoho! Då har man startat skolan igen då. För tilfället känner jag mig itne så speciellt berörd. Slutar fyra nästan varje dag men har däremot bara tre lektioner per dag typ, vilket känns skönt för att längre lektioner ger en mer tid att fokusera osvosv. Mest opeppande är väll Italienska steg 2, men ska satsa lika hårt som jag gjorde förra året, man märker ju att plugga lönar sig faktikst.
Mest peppande är däremot Radion!!! Dock känns det tråkigt att nästan hela klassen kommer gå i andra gruppen men man överlever!

Idag pratade vi om att gå in på resia efter skolan imorgon( har en lektion;D) . Och prata lite med dem om thailand och när vi borde boka och kolla priser och allt.Man måste ju typ ta sprutor och shiet då man ska dit, Jag hatar sprutorEn  positiv sak var dock att ifall vi far kring påsk kan vi fara och vara borta i två veckor, vilket är lite värdare då det är så långt till thailand. Eftersom att Karin nu fått ett arbete ser planerna ännu ljusare ut. Det kommer typ att bli sanning, vilken dröööm =)


Nog om drömmandet. Nu ska jag nöta the sims, sen umgås med älsklingen.
Buonanotte!
 

Stars are blind

Skolan börjar imorgon. Ångesten har typ släppt och jag har insett att det bara är att kämpa vidare.
Som vanligt tänker jag att jävlar detta år ska jag vara seriös och plugga som en tok.

Hur det kommer gå vet jag egentligen redan.

Idag köpte jag en av paris parfymer, därav ^. Lite trist egentligen, man är ju inte direkt ensam med den doften. Men det finns typ få parfymer man är ensam om så. Bäst av alla är dock britneys curious:) Den doften är favvon!

Det har även hänt andra spännande saker idag, nämligen att Kyle XY hade säsongs premiär! Lika spännande och bra som förut=) Hoppas den håller samma kvalité fleraflera säsonger till, man kan ju inte få nog av Kyyle !

Nu ska jag spela min nya besatt het, The sims 2 djurliv. riktigt ballt spel om jag får säga det själv=)

Tjing.

I like you just the way you are

Alltså, tänk att ibland vänder turen faktikst !

Var rätt nere över att min lön var så lite, men idag fick jag såna där löne papper där det stod exakt hur mkt skatt jag betalat osv. Och gissa vad? De hade dragit skatt från båda lönerna!! Vilket innebär att efter nyår får jag tillbaka över 3000 i skatt! och mamma och pappa ska ju förskotera de pengarna till mig så nu har jag en massa shopping pengar till sthlm (L)

den som itne fattar varöfr jag hurrar nu ska veta att jag trodde att jag bara skattat på ena lönen men nu kommer jag ju få dubbelt så mkt pengar=)

Sen såg jag Håkans video kom igen lena på mtv idag. Och den gör mig så glaaad :)
han är världens sötaste Håkan Hellström =)


image63



Puss på allt förutom skolan! ♥

Do you remember?

Jahapp. Nu sitter jag här. Sista helg-kvällen på sommarlovet ( söndag gills ej.!).
Ska man skratta eller gråta?

Idag har vi varit på min kusins konfirmation. Och herregud så många minnen det väckte. Kände mig ju ändå kunnig, visste vad frälsar kransen var och kunde fader vår NÄSTAN utantill (A)
Det sjuka är ju att man inser hur fort tiden går, Känns som igår då jag började konfirmatioten, var på sånn där träff varje onsdag och då vi for till fjällen. Nu ska jag börja tvåan, fyller arton om ett halvår och allt sånt. Hur fan kan åren gå så fort? Det är verkligen underligt, snart börjar väll Agge på gymnasiet och jag pluggar i en helt annan stad..

Hursomhelst, konfirmationen fick mig sugen på att ta fram mina egna bilder från då jag konfade mig så imorrn ska jag leta upp dom =)

Sen imorrn på dagen ska jag vara med miss uttra och planera sthlms resan, tåg eller buss eller lyxigt med flyg?
Längtar så jag dör. Tack till mina föräldrar som fixade det här tjollret som blev  <3
Borde sova. Imorgon är det min ömmamoders födelsedag och vi ska tydligen uppvakta henne så tidigt som vid åtta tiden = jag kommer däcka i tårtan.


Sen ska en rad didikeras till min skatt =) Älskar dig sötplupp=)




Pizza

Tydligen så är berschans pizzor bäst i test enligt mina föräldrar- som kört ända dit för att köpa pizzor till middag.

Lite överdrivet tycker jag. Alla pizzor smakar ju nästan likadant?

Fuck

Skrev nyss ett vädligt argt inlägg, men beslutade mig för att ta bort det.

Just nu känns håkan, shoppingen och sthlm så långt bort. Allt tack vare den där jävla skatten som jag kommer få tillbaka efter nyår, då jag inte ens behöver den.... åh=/



Ända låten som kommer överrens med mitt humör just nu ;

Say goodbye - Chris brown

By your side

Idag har varit den exemplariska sommarlovs dagen törs jag säga.

Var i falket sen cirka halv tolv till fyra på eftermiddagen, kom hem åt middag sen for jag till Alle med mitt pick och pack (=Ved) Ovh vi for och köpte marshmallows, korv, läsk och wienerbröd. Sedan drog vi till ett mysigt place som ligger nedanför a-torps vårdcentral som ligger vid älven. Ida och JOnas joinade oss och vi satt där och chillade och åt =) Fasen så mysigt det var ! Sen blev det mörkt och allt och ja, var verkligen en riktig sommarlovs känsla !

Efter en så lyckad dag kan inte humöret låta bli att ligga på topp :)!
Kvällen kommer nu att avslutas med att mysa med alle och se 2 and a half men.

Trots att sommaren har kännts så levande idag så är det ju bara en vecka kvar till skolan imorgon. Har dock lyckats peppa upp mig inför skolstarten och tänker nu positiva saker som;
-Man får träffa alla klasskompisar
-Hösten är mysig den med!
-Om skolan går fort fyller jag snart arton.

Och ja det var nog allt.

Imorgon ska jag ringa och väcka elin så tidigt som jag själv orkar att stiga upp . Ska verkligen kämpa mig upp riiktigt tidigt ;-)

Puss -.-


The reason

Måste bara få berätta att ända sedan vi gick i åttan har vi nästan alltid sagt att det är "vår" låt :)
All falls down =')


I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found out a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
Thats why i need you to hear

I've found out a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is You

I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found out a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you

image62

Thats just the way it goes

Idag är inte jag speciellt positiv.

-> Mitt hår står åt alla håll
-> Ingen svarar i telefonen
-> Ingen är inne på msn
-> Jag har fortfarande inte fått den förbannade lönen
-> Det är mulet och grått ute
-> Det är måndag = sämst
-> Skolan börjar om en vecka

-> Alle for nyss hem

men det är iaf bara fyra veckor kvar till Håkan. Jag känner peppen som saaaate=) Sen känns det inte helt fel då jag tänker på Shoppingen och Grönan heller. Tusicken då ska jag bränna pengar. Sen är det ett stooort plus att jag och Emma bor gratis och får gratis mat , Lovely (L)

Om jag absolut inte hittar på nått att göra ikväll ska jag tvinga mamma att fara ut och övningsköra med mig. Det är iaf kul =)


Det skulle ju va dans, dans , dans

Hade en ypperligt trevlig kväll igår. Maten var uunderbar och det var superkul hemma hos Allie.!
Det var även roligt då partyt drog vidare mot falkan, Dock så åskade det och blixtrade jätte mycket men detvar typ coolt. Dock så avslutades kvällen lite konstigt när både jag och Alle bara somnade, tv:n var på högsta volym och persiennerna inte ens nerdragna. När jag äntligen vaknade vid fyra tiden av tv:n och nån konstig film som visades på den tyckte jag att det kändes blött i sängen.. Då har Alle somnat med sin vattenflaska och vält den i sömnen så en stor del av vattnet låg i sängen.   Men han var så söt och trött just då så jag kunde inte ens bli lite sur =) Somnade bara om och lät honom ligga i det blöta ond som jag är ;D

Dagens planer är att ta det lugnt och bara mysa skulle jag tro, varken jag eller vädret är på topp så då känns det underbart att bara se en bra film. Dock ser jag framemot middan som kommer att bli grillat idag också. Himmlarns så gott det känns.

Nu ska jag sätta på gårdagens partyskiva som jag brände och sitta och digga till Ingen sommar utan reggae en stund.
 

Du och jag döden

Stod i tidningen idag, om våldtäkts försöket. tack gode gud att hon inte blev våldtagen tänker jagavrje gång jag tänker på det där. Stod även att de hade förhört personer idag , jag hoppas att de får fasst den där jäveln.

Idag har jag äntligen lyckats övertala mamma att fara ut och övningsköra ! Så nu blir det ut alldeles strax. Ut på skeria parkeringen för att vara exakt. Wiho känns riktigt roligt faktikst, nu äntligen ska jag ta tag i det här. Är ju inte alls speciellt länge kvar tills jag fyller arton så nu börjar det verkligen vara dags att ta tag i hela grejjen om jag vill ta körkortet så nära min födelsedag som möjligt!
Sen kanske ni ser att jag ändrat min blogg. OCH NU ÄR JAG NÖJD! Tog lite tid att få till det faktiskt. kommer dock att göra småndringar hela tiden men. Till grund och botten är jag nöjd, inte för mycket krimskrams och inte för tjejjigt. Jag är nog en minimalist eller nått..

Sen längtar jag enormt mycket till lördag då planerna blir mer och mer bra. Först grillning med Alle m.fl sen blir det nog Karins 17 års fest =) Försöker hinna göra alla nöjda där i en och samma smäll, men det ska nog gå super :)
bara inte vädret sviker vill säga..
PS. KARIN, ÖNSKELISTA TACK !


Håkan

Min dag blev ytterst förgyld idag då jag satt och läste aftonbladet. Nästan längst bak i tidningen vad ser jag? Jo, att håkan ska släppa en ny skiva redan i mars. Det är ju typ jätte snart ändå. Jag visste ju att han hade tänkt sig en ny skiva men inte att det skulle gå så fort frammåt ! Så nu är jag jättenöjd och tänker leva på det där ända tills ja minst oktober ! :)

Förövrigt tänker jag även sluta gå nånstans sent på natten. Gårdagens skräckupplevlese fick verkligen upp mina ögon. Vi cyklade nämligen på cykel vägen nere vid lassarettet och helt plötsligt hör vi en tjej skrika från några buskar, först tar vi det lite oseriöst men vi stannar ändå bara för att kolla läget, och då springer en man ut och springer iväg på vägen. Och ut kommer en tjej alldeles skakad och rädd. Mannen hade alltså försökt våldta henne här i lillalillaskellefteå!! Vi ringde polisen och stannade med tjejjen, mannen hade som tur var itne lyckats få igenom våldtäkten men det var minst lika obehagligt ändå. Polisen kom och vi fick lämna signalement på mannen, det lilla vi sett osv. detta var iaf mycketmycket obehagligt. Jag tror att de flesta tänker " sånt händer inte mig" men nu hände det nästan rakt framför näsan på mig. Det fick mig verkligen att öppna ögonen.


Kvällen ska jag njuta av tillsammans med älskot som nu varit borta i två dagar i lövånger. Det blir mycket mysigt! har saknat honom :)

Happy birthday

Ja för det är ingen vanlig dag för det är Ellees födelsedag hurraahurraahurraaa :-)
Men grattis på dig twin=) Du måste säga vad du önskar dig :]

image59


Ps. Skrev detta igår kväll men tack vare att blogg.se ständigt ska lagga och jävlas så kunde jag inte publicera det förrän nu!




Soligt idag också. Jag har bara legat ute i solen och "njutit", För egentligen njuter jag inte, jag ligger där och känner hur plågsamt varmt och svettigt det är.. Men jag gick in och dränkte mig i iskallt vatten x-antal ggr så då kändes det lite svalare iaf :)

Har iiinga planer alls för kvällen whatsoever.. Skulle gärna hitta någon frivillig att slinga håret på mig men alla är ju typ borta och flänger nånstans ! Dock är det ett typiskt sommarfenomen menmen..Ska inte låta min mammie göra det , har en känsla av att det skulle kunna gå riktigt fel. Kanske ska jag ringa Ida.L hon äger ju på hårfixande..
Nu för ögonblicket väntar jag hursomhelst på mat har bara ätit en macka idag och detvar till frukost.. Jag känner dock oppeppen på att äta himmla fiskpinnar och potatis mos men jag orkar itne laga nudlar till mig själv så.
Nu ska jag nog hoppa in i dushen mitt hår är i kris.



mmmm..marabou

När jag blir stor ska jag bli en marabou för det är så himmla gott !

Vädret har varit underbart idag och det gör mig så glad. Eller var faktikst riktigt glad igår då jag och Allie tog en liten nattpromenad och kände värmen redan då! Hade bara en tunn kofta och ett linne och jeans och slapp frysa, så borde alla sommarnätter vara :-)
Dagen har iaf spenderats på franska rivieran á la Tjärn. Har legat och solat med Frida hela dagen och badat i hennes pool. Var tok skönt kan jag lova! Var så skönt att jag fått mamma och pappa att lova att vi ska skaffa en sånn där liten pool till nästa år. Alltså en sånn där som typ är lika stor som en studsmatta. Kvällen blir nog att fara till IdaN s stuga och typ bada eller spela kubb eller nått sånt där. Låter sommrigt och roligt tycker jag :)

Det enda negativa med dagen är att skolångesten ökar! Det värsta med allt är väll Italienska steg två..... provprovprov = bläää. Är dock ytterst peppad på radion osv :D

Nu ska jag kila och höra om skjuts och allt det där.. Men Ha en bra dag allihop=)

Cutiepies

image58

Elajzia är alltid lika kärleks full ♥

Nattpromenad... NU:)

Its a new day

Men ingen ny sol däremot. Trist som fan, det är tack vare solen jag har en normal dygnsrytt men nu när den är gone så sover jag alltför sent varenda dag.

Igår var jag och Allie med Nils och Therese som dessutom är nyförlovade =) Vi såg film, jag tryckte körsbär och kände mig förkyld som jag gjort nu i snart en veckas tid ( TACK PDOL...) Filmen som Alle valde ut var jaa.... Väldigt helkonstig. Typ Matrix stuket fasst man måste förstå så mycket mer, Rekommenderas inte till  karin och ida som itne ens sett forrest gump!! eller nu har dom det men.. :)

Pga det gråa vädret har jag varit hemma och bara suttit inne och sett till så att inte ett andra världskrig ska starta i vårat hus medans Mamma och Pappa är borta över dan. Måste säga att vi har varit ovanligt kärleksfulla och for iväg och köpte pizza och läsk och satt och åt med varandra medans vi försökte vara så sociala det går, syskon emellan.. Två småbrorsor vet hur de ska gå en på nerverna ibland.. Speciellt då jag och Sampe dampe har extakt samma stubin och vi vet exakt hur man ska retas för att göra den andra så förbannad som möjligt..
Men nog om det. Vet inte riktigt vad det blir ikväll. Något blir det nog iallafall!

Morgondagen ska vara solig har jag hört, så imorgon ska jag vara superpositiv hela dagen och njuta så mycket jag bara kan :-) Sommaren är kort.

I killed superman.. I killed Super-man

Efter en mysig gårdags kväll med Elle pelle känner jag mig lite piggare och näsan snorar lite mindre =)

Idag har jag typ tagit det ultra lugnt. Vaknade gjorde en macka och såg tv. När familjen kom hem från fotbolls cupp så föröskte pappa få ut mig och sola. Men näe värt att göra det när det kommer moln hela tiden? Sen nu har jag suttit här vid datorn ett tag. Och jag är så sjuukt sugen på att köpa Nightwish nya skiva,Dark passion har varit inne och ljuv lyssnat lite på låtarna på dera hemsida och trots att de har en ny sångare som inte alls sjunger lika "opera" aktigt så lät det riktigt bra. Jag skulle lätt gilla deras låtar enbart instrumental också nightwish är bara såå sjukt bra ♥ Kommer nog lära mig att gilla den nya sångaren också, hon kan ju inte vara alltöfr dålig då hade hon ju inte fått joina deras band..

Måste vara jobbig och länka låtar nu också ;

Beauty And the beast  ( kommer förmodligen alltid vara min favorit låt..) + Passande till filmen=)
Dead Boys Poem  (videon hör itne till)
Forever yours (videon gör inte till)


Ikväll ska jag vara med Alexander, Det röcker för mig för att känna mig glad och pigg den här dagen :)








Thie end.

Efter att ha legat och läst i typ tre timmar igår till sentsent på natten har jag nu läst ut Harry Potter and the deathly hallows. Jag tokgrinade då Alle ringde och han fattade typ ingenting. Jag har verkligen varit fäst vid de här böckerna. Måste till stor del bero på att de följt mig under min uppväxt.Läste första boken redan när jag gick i trean och knappt kunde läsa så. Och nu 17 år har jag följt harry  till the very end som J.K Rowling självuttryckte det.

hahaha sen måste jag bara få dra ett citat från Ron utan att avslöja för mycket,

Hemlig säger till harry; - Why are they all starring?
Ron - Dont  let it worry you, its me, Im extremely famous

haha Sötnos :)



idag på dagen ska jag vara med älsklingen. Med tanke på min förkylning som vägrar ge sig ska vi nog bara ta det lugnt, typ titta på en film och bara chilla=) Ikväll blir det Ellepelle igen=) Får se vad vi hittar på för äventyr, vi kanske bestämmer oss att cykla jorden runt?  Det enda som känns lite jobbigt är att jag innerst inne vill fara på Rix Fm gratis festivalen. Men nu tänker jag faktikst på min ekonomi och min häsla för en gångs skull. Kan jag få min lön nån gång?

Nu borde jag fräscha upp mig lite, känns lit taskigt mot alle att sitta här i pymme när han kommeroch har dusaht och allt.! Puss :-)

'ps. Är tvungen att lägga in en jämförelse bild på jag och Samuel, Aka Sampe dampe aka Monstret.
Har fått höra att vi är "lika", Pyttsan heller ;-)

image57





Vill ha.

Jag kan börja med vad jag inte vill ha : MINA LJUSA SLINGOR!!
Men har dock inte hjärta att färga bort dem, trots att de ser förfärliga ut, utväxten syns osvosv. Därför ahr jag kommit fram till att jag vill ha :
SVARTA SLINGOR. Ja så häftigt. Nog för att jag faktiskt harhaft det en gång förr, så sent som förra hösten. Men jag tänkte att svarta slingor kanske gör håret lite mer livfullt eller nått. Jag behåller ju trotsallt de ljusa också :)

Sen vill jag att det ska bli den 8 september så jag och emma kan få se Håkan nån gång ! har ju tilloch med skaffat en hatt i hans ära=) Sen kan jag inte låta bli att i smyg se framemot shoppingen. Kanske köper jag mig ett par låga svarta converse, kanske är de helsvarta t om. Eller så kanske jag köper mig bruna om jag känner för det. Men bara kanske.

Det kanske märks hur kul jag har just nu? Elin for just och vi har haft det roligt. Vi såg Harry potter ettan, allt tack vare att både jag och hon just nu läser the deathly hallows ( som det varit ett jävla tjat om här i min blogg). Eller okej jag erkänner, hon fick muta mig med en tidning jag ville läsa men hursomhelst såg vi den. Tusan så söta alla var, hade nästan glömt bort det =) Nu har ju däremot Harry förandlats från söt till snyyyyggggg. Och fråga mig inte varöfr jag tycker det, kanske för att han är just Harry Potter ;-)?  Och påtal om hur kul jag har, Det är ju alldeles förståeligt varöfr Elin for hem så tidigt stackarn ska upp klockan halv sex. 

Sen undrar jag om det spökar här eller om mina katter besitter nån övernaturlig kraftatt öppna dörrar på ett ljudlöst sätt. Nu kom båda insmygande på mitt rum och tror att de ska få ligga här och sovahur de vill. De kan de glömma! tror jag ska kicka ut bebben nu faktikst ;)

Sharing different heartbeats 14.

The knife - Heartbeats, Kommer ihåg hur jag diggade den låten så sjukt mycket förr ! Måste ha varit i åttan eller i början av nian ;O Shit vad tiden går... Nu ska man snart börja tvåan , och sen har man väll tagit studenten innan man hunnit säga hokuspokus ( lite lagomt harry inspirerat ! ). Undra om alla mina drömmar om framtiden har förändrats då? Just nu vet jag ju exakt hur jag vill lägga upp livet ; Jobba nått år efter studenten, spara pengar för att ha råd med fortsatt utbildning, flytta till göteborg och gå nån utbildning där (just nu; advokat lr journalist). Fasst redan nu kan jag ju erkänna att min linje har ändrat mina åsikter liiite. Stora drömmen känns just nu egentligen som att jobba med film, typ skriva manus osvosv. Men att lyckas med något sådant känns nästan omöjligt. Men att få bli en regissör och jobba med stora filmer skulle typ vara det roligaste som skulle kunna hända.. Men ens drömmar ändras ju alltid, det har jag ju märkt.

påtal om film och allt det där, armagedon visas just nu på 6:an. Och det är en av de få filmerna som fått mig att gråta ( av sorg, inte av skratt) Så sjukt sorgligt slut..
Och åter påtal om film så var jag och älsklingen och såg Simpson the movie idag, den äägde ! haha spider-pig var ju sötast :] Sen kom vi på ( dåliga och oromantiska jävlar som vi e) att idag är ju den första=) Ännu en månad har gått av vårat förhållande, så då mös vi lite extra på bion:).
Sen har vi även varit och shoppat lite på Jcrean idag också, Alle köpte sig ett par svarta jeans, vilka faktikst var jättesnygga har inte gillat tanken men när han prövde dem var de supersnygga på honom=) och jag köpte faktikst också ett par jeans, ett random köp så att säga.

Tittade just bak på älskligen som ligger i sängen och ser på armageddon, kan inte låta bli att smyga dit nu och mysa :) Godnatt.

Finns det nått bättre?

image56



RSS 2.0