Arrivederci

Imorgon drar vi till Gran canaria för att bara må gött en hel vecka !
Resväskan är packad och alldeles för full att ens kunna stängas
Benen är rakade
Kroppen är peelad
Solskyddsfaktorn är köpt ( 400 jävla spänn)
Resgodiset är på plats
Kameran är laddad
Euron är fixad

- att älsklingen lyckas bli sjuk dagen innan jag far utomlands en vecka. Med tanke på att ligga och ha vinterkräksjukan i utlandet inte kändes så lockande har vi avstått från att umgås idag, vilket egentligen var planerat.
Honey-poney-sugarpie jag kommer sakna dig som en tokstolle !!

Annars så är allt yber nice !                                      
Babes nu drar vi=)

image158

Can I have some of your cookies?

Snart väntar sängen. Sitter och hoppas och ber att jag INTE fått magsjuka.
Båda alles föräldrar är nämligen insjuknade och alle for hem för ett tag sen för att han kände sig så illamående och inte ville vara kvar och ev smitta mig. Jag har tagit sju vitpeppar saker så pepparpeppar ta i trä !
Lägligt om jag skulle få magsjuka nu? ehne

Imorgon väntar en dag som ska tillbringas på staden. Ska köpa allt som behövs som jag inte har packat redan. Nudlarna ska även inhandlas och lite resgodis !
Känns nästan som att resfebern knackar lite på dörren. Det är liksom med skräckblandad förtjusning jag ser framemot resan!
Har dock inte drömt några drömmar om detta ännu och det finner jag mycket konstigt med tanke på att jag alltid gör det när jag är stressad över något. Men det känns skönt också.

Nu ska jag strax gå och sova och planen är att vakna frisk som en nötkärna imorgon, och förmodligen äta några fler vitpeppar kulor! Man kan aldrig vara för säker.

Hej min artonårs fest!
image156


Spin me round again

Jag känner mig trött. Jag och sanna kom oss inte hem från jobbet förrän halv sex igår. HALV sex.
Det var ljust då jag cyklade hem. Så sent (tidigt?) var det! Det är ju bara sånt som händer på sommaren. Men nu hände det mig.
Ajja, jag tänkte på pengarna man tjänar. Det är det enda som får en att hålla livslågan uppe ! haha

Idag ska jag tvätta, plugga och vara med kompisarna. Sista gången vi träffas innan onsdag då vi sätter oss på bussen till lule där planet går ! Woho=)

 Imogen heap - Speeding Cars

It's just text book stuff
It's in the ABC of growing up

image155


lillebror, bli inte som jag när du blir stor

Kvällen igår vart verkligen lyckad ! Hade riktigt kul, tråkigt bara att balzac typ .. aldrig har arton.
Men då får man passa på de få tillfällen som ges !
Ikväll är det jobb som gäller, känns lite jobbigt men det är bara att kämpa.
Imorgon börjar packandet och framförallt planering av packningen ! Har ju fått lite inside information om hur det är på gran canaria eftersom emmis nyss vart där, lät som det kommer bli grymt bra iallafall.!

Nu ska jag snart sätta mig ner med mina påskägg och trycka. Har fått ett från både alles föräldrar och mina egna! Fick leta för att hitta båda också! men ägg- letar- jakt hör påsken till.

Pusshej.


I cry when angels deserve to die

Alltså jag var världens mest negativa inför självförsvaret idag ! Gick runt och klagade en lång stund innan hur synd det var om oss som var tvungen att gå på lektion när alla andra fick sluta,
Men tusan så kul vi hade idag!
Två stycken killar var med idag som våran lärare känner och de har varit där förrut, men idag var vi bara 5 st på lektionen, och vad gör vi då då dessa killar besöker oss?
JO vi får träna hur det känns att slå någon på riktigt ( de har skydd) Vi får slå dem i ansiktet,mellan benen, knäa dem, armbåga dem, slå dem osvosv. Vi får pröva att bli "attackerade" på olika sätt cokså, och även slå oss lös från våldtäkts ställningar,strypgrepp osv. Alltså tänk att det kan vara så kul att få slå någon! Alla borde få prova på det. Så man vet hur det känns sen när det verkligen kommer till kritan.

Ikväll blir det pulkåkning och inomhus mys! Vi kör kombinerat !
Glad påsk!

image154
(fightclub om nån inte fattade sammanhanget)

Tjena

Är äntligen tillbaka från bondgården.
Teori i 2 och en halv dag och 2 timmar i själva ladugården, hur värt kändes det? Inte så värt.

Men mamma kom iallafall och hämtade mig idag lite tidigare för då bar det av till frissan. Vad ska jag då säga om min nya frisyr..? jo! Såhär just hår har jag ALDRIG haft i hela mitt liv. Det är typ ljusbrunt. Sen har jag lugg igen, det däremot trivs jag riktigt bra i ! Det enda jag undrar över nu är hur mkt ljusare detta kommer bli av en vecka i solen ;O
Men jag tror faktikst jag gillar det nya ljusa på nått sett, det känns nytt!
Däremot är  själva färgnings processen jag gick igenom det värsta jag varit med om. Kallades "babsan" nåntingt och det innebar att hon först hedde in mörkare färg i underhåret och sedan tuperade hon hela håret så jag såg ut som ett afrokid och sedan la hon in den ljusare färgen. Den smärtsamma delen började inte förrän hon tvättat ur håret och sedan skulle borsta ut alla tovor. jag är världens mest hårömma människa och det gjorde verkigen ont i hela kroppen. En timme tog det sen kunde jag pusta ut. Men vill man vara fin får man lida pin, helt enkelt.

Nu ska Alle visa mig hans nya "image" som han tydligen hittat på internet.
Haha ibland är han bara för söt :)

Do I try to hard to make you smile?

Ska snart ta tag i lite körkorts pluggande, men det går trögt, som alltid förstås..
Har dock ätit en avokado med salt på så jag känner mig lite mer uppåt iallafall! Avokado med salt är nämligen farligt gott. Nästan så gott så att jag snart ska ta mig en till!

Sedan måste jag packa lite stuff med tanke på att vi ska på bonnagårn imorgon. Känns inte lockande med tanke på hur vädret ser ut och med tanke på att jag är rädd för hästar och kossor, och med tanke på att det inte lär blir mkt sömn imorgon natt.

MEN jag ser ljust på framtiden för på onsdag ska jag till frisören och slinga och klippa håret !
Har tvekat lite men efter noga övervägande kommer nog rakluggen tillbaka. Är så tråkigt att ha bara långt hår och inget mer? Då hänger det ju bara där och man kan inte göra nått kul alls med det. Sedan blir det nog lite ljusare hårfärg förhoppningsvis ! Siktar in mig på min original färg fast kanske snäppet ljusare än så. Det blir nog bra det=)
Sedan är det skärtorsdag vilken jag jobbar på kvällen och sedan fredag då det blir utgång. Plus att min kära släkt faktikst ska komma på långfredagen för att fira mig ( 3 veckor sen jag vet) och vi firar nog även peder och ulla när vi ändå är igång också!
Sedan jobb lördag, söndag. Sen måndag inget sen tisdag inget sen...ja vad händer sen....... JO! DÅ ÅKER VI UTOMLANDS!

och nu, back to buisness !
image153


life passes by

Imorgon är sista dagen på praktiken !halvdag,halvdag!. Är så nöjd så, mamma har gjort den skitrolig och jag har haft en rolig uppgift ( som de faktikst tänker använda sig av..) Very nice. Då var det ko-hagen (skolängen) tre dagar nästa vecka. Med mp3. Men dom är nog snälla. Hoppas jag.
Sen färga och klippa håret ! yey! Äntligen!

Ikväll har jag och mamma varit i ersmarks bodarna för att hälsa på våra släktingar. En i våran släkt har nämligen dött och så. Så mamma fick skriva den där saken som ska stå i norran och vi fikade lite och pratade lite minnen, eller mest dom. Sen ska jag ju då besöka en begravning. Den första efter min mormors och min mormors minns jag knappt. Hemskt hemskt. Jag har svårt att förstå att man bara kan falla ihop och sen bara hejdå nu finns inte människan i kroppen längre. Så himla konstigt. Ofta man själv bara kan sväva ut helt plötligt och aldrig återkomma till kroppen? Tur att han var gammal, dog på en "bra" sätt och framförallt haft en liv fyllt av minnen.

Men possitiva saker var det nu, Linda har ju då berättat att det är 18 på balzac nästa fredag. Alltså långfredag!!
gud så kul, är sjukt danssugen! Så vi drar nog ihop något och far dit och dansar loss.Jobb i helgen, party nästa. Perfekt!

"-Vad ska man göra om man vill röka emmy?!"
"-Man ska gå utanför staketet!!!!!!!"
"-BRAA!! För det förtjänar du en bild!"
(resultatet)
image152

Sötemmy!

tick tack

Körkortet jagar mig och jag försöker springa ifrån det, men det går inte !
Teorin bokad, okänt datum för alla utom för mig själv. Nervo? ja! jag är sämst.

Praktiken går finfint! Har gjort en broshyr som de faktikst tänker använda, sånt är ju kul! Jag som inte ens är speciellt grafisk av mig och allt de där.
Idag gick jag och mamma åt lunch på wayens. Mamma bjöd mig på en bakad potatis med skagen röra och jag bjöd henne på en morotskaka till efterätt! Vi var mätta efter det vill jag lova.
Imorgon har jag en ny lunch-date, nämligen Emmy. Längesen! Vi ska nog också gå på wayens. Men det gillas, wayens är nice. ( har sagt wayens tusen ggr nu och tror jag stavat fel varje gång..?)

Sen är ju idag dagen med stort D, två veckor kvar till utlandet. Blir alldeles pirrig i magen när jag tänker på det. Men det är positiva pirrningar vill jag lova!
Sedan har min älsklings Alexander bokat tid för tatuering idag, jag hoppas att den blir på magen, men förstår om det inte blir där ! den blir nog fin hursomhelst. Jag vill ha en jag med. Men det blir tidigast till hösten isf.
Och har jag ens berättat hur bra vi hade det i Umeå? Det var världens mysigaste grejj. Frukost på sängen och hela kittet.
Tänkte flasha några bilder;
   

(ursäkta cepebilden på mig, men jag gör faktikst ofta såna där underliga rörelser med händerna)


Mer håkan

En till låt man redan kan lyssna på är för sent för edelweiss
Texten är sjukt fin tycker jag !

Du säger att kärleken aldrig var till för dig 
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen.

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö.
Inatt finns ingen väg tillbaks.

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm
Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks
Ingen alls

Försent för edelweiss.
Ingen Alls
Försent för Edelweiss
Ingen Alls.
Edelweiss

Praktik- plats- prat

Eller var det praktik man inte fick kalla det för våran syo? Det var något av orden man fick använda och resten bojkottade hon totalt.
Skitsamma. Jag sitter iaf på min praktik plats just nu, Skulle egentligen vart ledig men morfar var inte i skick att åka till umeå = mamma for på jobbet ist och här sitter jag nu..
Min uppgift denna vecka är inte helt tråkig. Jag ska jobba med en broshyr till någon slags tävling och jag får sitta och skriva lite texter, pyssla lite i photoshop och i Indesign. Sånt där som vi faktikst sysslat med på min linje.
Men något jag tkr är konstigt med vuxna arbetsplatser är att de har fikaraster hela tiden. Sedan sitter de där och smuttar på sitt kaffe och äter sin macka så segt det bara går för att sedan masa sig upp och arbeta i nån timme för att sedan ta lunch. Sedan är det eftermiddags fika och ja, sen är ju dagen typ slut. Men jag klagar inte. Kan nog tänka mig ett sånt här kontorsliv när jag går och blir vuxen !

På lunchen hann jag med en liten tur förbi stan. På dinsko hade de fått in knallrosa skor. Tittade på sånna i umeå men drömde mig mest bort med tanke på att de kostade 600 kr där och knallrosa skor är väll kanske inte skorna som nöts sönder direkt. Men de på din sko va billiga, 300! Jag la hursomhelst undan dem och jag ska fundera noga och länge på ifall det blir ett köp eller inte! Men tuffa de var de!
Köpte däremot ett par bruna pumps med en ganska låg klack för bara 200. Perfekta att använda i det vardagliga livet och sådär.

Nu är det bara typ en och en halvtimme kvar tills eftermiddags fikat, sen slutar jag!

För sent för Edelweiss

Ja, som många säkert redan vet ska ju håkan släppa en ny skiva den 26 mars.
Men nu kan man lyssna på en singel!

För en lång lång tid

Han gör mig verkligen aldrig besviken !!! Håkan :)

Glamorous

SmuuuUuuUUuUlar du eller?

Tjena. Idag är det torsdag och jag ska snart bege mig till schtaden för att inhandla en födelsedags present till Miss Emma. Vet dock redan VAD jag ska köpa så he går nog fort. Sedan måste jag bege mig hemåt för att plugga till fordonsfasen och sedan förhoppningsvis klara den. Teorin måste bokas !

Ikväll jobbar jag ! Kom och köööööp av mig är ni gölliga. Sedan ska jag sussa , sen ska jag och alle vakna riktigt tidigt för vi ska till ume och glasssaaaa. Jag ska baskemig köpa skor det behövs känner jag! Sedan var det tydligen gratis på deras solarium på hotellet där så jag lär ju bränna mig så att jag blir en reka. Sedan blir det nån slags fancy middag, champagne och drinkar på uteställen i umeå. Kommer bli så himla nice och mysigt. Förlåt att jag tjatar..

PÅ lördag blir det fest. Ser jag också framemot!
En till sak som är värd att nämna är att det igår bara var tre veckor kvar till vi drar utomlands!

La vita é bella.

I dont even care

Idag var jag faktikst på halken. Det var skojjJjjjj!!!! Nu måste jag bara plugga på teorin flitigt de resterande dagarna av lovet så att teorin kan bokas snarast möjligt och sedan klara den och sen klara uppkörningen. Sen har jag körkort! Jävligt lång väg dit men:O Veckans satsning är iaf att bli klar och boka teorin!

Ikväll är det sex- and- the- city- lan ( fick egentligen inte kalla det de för min brorsa men vem bryr sig)
Det blir nice, med en massa chips och godis och sådär!
Sen längtar jag tills på fredag då jag och Alle drar till Umeå och ska chilla där över natt och bo på femstjärnigt hotell m.m. Sedan rocka fett på nattklubbarna där osv. Allie payar för hotellet osv så det känns gött :)
En lång shopping runda blir det nog dessutom!
Sedan på lördag blir det emmis fest. Vilken jag också ser framemot!

Men nu ska pappa få skjutsa mig på Obs (coop). Kvällens proviant ska inhandlas!
image147

Vill att du ska titta ut och le så fort du ser mig

Jobba natt = Vakna dagen efter och känna sig bakis och uttorkad.
Jag har dessutom ådragit mig en smärtsam brännskada på mina knogar på högra handen. En fet blåsa med något äckligt innehåll har bosatt sig där. Ibland läker det ut typ vatten ur den också. Sen har jag en massa små blåsor runt resten av knogarna. Hoppas inte jag måste amputera.
Sedan hoppas jag inte den sprängs då jag jobbar heller. Ursch så äckligt jag klarar inte av att titta på schajten.


Om en timme och tjugo minuter väntar drygt elva timmars jobb igen. Wish me good luck!
Püss.


RSS 2.0