So sick

Som vanligt går inget som man planerar. Skulle ju egentligen fara på rean med Hälle, men den sjusovaren försov sig och hade ingen cykel. Dock förståeligt varför hon kände opeppen med tanke på att det har regnat konstant hela dagen. Jag däremot lekte hurtbulle tillsammans med mina päron och begav mig till rean. Fyndade två koftor och det känns sååå bra att äntligen ha lite sånt nu när hösten faktikst närmar sig, trots att man inte vill inse det. Sen lyckad som jag är lyckades jag hitta ett par skor. Stod dock emot det värsta begärt och la bara undan dom.. haha får se om jag drar mig in och köper dom. (Mammie und Pappie lär inte bli nöjda då..) Men dom skulle vara så fina till hösten ( sry för allt höst-tjat). Nog om det ytliga snacket nu !

Efter att jag varit på stan en tväris for jag hem och sedan dess ahr jag legat och läst Harry Potter heela dagen. Sen har jag dessutom fått ännu mer ont i halsen så det har varit riktigt skönt att bara ligga och läsa och ta det lugnt. Har även avnjutit en stor kopp tee och ett dussin halstabletter. Trots det känns det itne bättre tyvärr :( Men tanken på Allie gör att det känns lite lättare att leva ikväll. Puss på dig älskopälsko=)

Sen önskar jagverkligen att jag förstod mig på det här med 'statistiken' på bloggen, vad tusan menas tex med sidvisningar? hade 43 sånna igår och jag är jätte nyfiken på vad som betyder med det? Är det jag själv som varit och klickat in på min egen blogg 43 ggr eller :D?  det är konstigt det där iaf.

we live in a beautiful world, yeah we do, yeah we do


This i gonna sound like a bad joke

Men jag har innerligt ont i halsen. Förösker hitta någon skyldig som smittat mig och inte är det då Alle. Den enda jag kan komma på är förkyld är Elin jävla Agnarsson så jag antar att hon är råttan i leken. Måste hänt då jag så vackert slickade henne på kinden då vi poserade för ett gulligt kort. ( låter mycket snuskigare än vad detvar;-) ) Men nu ska iaf jag och min jävla halsvärk gå och sova. Det enda som känns gött med det hela är att jag snott harryp boken , trots att det är agges "läs-dag" så jag kommer förmodligen liggaoch läsa hela natten. OCh blir det sovmorron imorrn då? Näe för då ska jag och hälle fara och kika lite på Jc rean. Man vet ju aldrig detkanske finns nått fynd där. Inte för att jag klagar på det. Jag liksom bara berättar det med en klagande ton!

Kvällen aktivitet har iaf varit att mysa med tjejjorna och vi såg forrest gump ( andra dan för mig!) Älskar den <3
Så tack för en mysig kväll giirls :) NU är det najtienajtie för min del.

Sen vill jag dedikera en mening till pluttesnutten Alexander. Ska vara med honom imorrn och jag längtar otroligt. Han är så underbart rolig och gullig och bäst =) Att bara mysa med honom är bättre än allt annat !! Thats it :)


 
mitt rishår kan ta sig.

wuw

Tjoho vilken seg dag. Vaknde halv sent ( sover aldrig längre än tolv nästan) Jag och älsklingen åt en väldigt god frukost i sann england anda, rostat med marmelad och tee. Sedan bara degade vi och typ sov lite till. Sen for han hem och sen dess har jag nött Harry Potter boken stenhårt. Är nu på 12 kapitlet och den är så sjukt bra ! Till skillnad från de andra böckerna har den här verkligen varit jättespännande redan från början. Och konstant händer mindre bra saker osvosv. haha ska inte vara dum att avslöja för mycket nu^^ Men det märks tydligt att det är sista boken också. Man blir liksom ständigt påmind om att "slutet" är nära. Den tanken försöker jag dock röjja undan , blir typ deppig av tanken på att de inte ska komma några nya Harry Potter böcker utan att detta verkligen slutet. Ikväll blir det att se film eller nått med Elin och Frida. Det känns riktigt mysigt. Var länge sen jagvar med båda två faktikst ( bortsett från pdol) Och idag är det bara tre veckor kvar tills skolan börjar.. Känns rätt deprimerande. Men att träffa klasskompisarna igen gör iaf skolan lite lättare! Är så arg att jag inte träffat emmy nått på en evighet! var iaf askul att träffa henne en liten stund på Pdol. Dock blevinte hon ( eller hennes kille) så nöjda över min nyinköpta nightwish t-shirt men wtf ;-) Sen fullkomligt hatar jag utseendet på min blogg och alla som blir lika äcklade som mig av den får helt enkelt god ta min ursäkt att jag just nu inte orkar tatag i den.

Sen måste jag berätta att igår såg jag och alle forrest gump och jag hade glömt bort hur sjukt bra den !! Trots att jagsett den kanske en miljon ggr så blir jag förvånad varje gång jag ser den. Han är ju så charmig och söt haha :)
" my mama always said life was like a box of chocolates, you never know what you´re gonna get"

Hjälp.

Alle står och kammar mitt hår hahahha..
han tror hanär proffset ;)


Closer

Hejhejhallååå
Pdol var jätteroligt faktikst. Mest tack vare att det hela var en spontan grejj jag och Frida gjorde. DÅ har man itne hunnit bygga upp några förväntingar och sådär. Vi tillbringade iaf första delen av kvällen på campingen med karin, Matilda, Ida Och Elin och Amnda som också var där :) Sedan bar det av in på området där vi åkte karuseller ( tack karin som gjorde så att vi fick åka gratis tre ggr! ) Sen såg vi några låtar med The sounds osv. Bilder kommer kanske senare, eller kanske inte. Ni ser ju hur det gick med finland bilderna som skulle komma ;D idag är det halv dåligt, halvbra väder men det gör mig inget för ikväll ska jag bara mysa med Älsklingen :) Och säkert se nån bra film.

Sen har jag läst myycket i den senaste harry Potter boken och jaghar sånn lust att bara skriva vad som händer (A). Den som inte läst de böckerna borde börja annars går man tametusan miste om nått !!LÄSLÄSLÄS.


Dagsatt gör anått vettigt nu, typ tvätta bort gårdagens smink som så vackert lyckats smeta ner hela mitt ansikte så att jag ser ut som att jag bott på en soptipp inatt.

För alla som gillar "negerdunk" :
50cent feat. Justin timberlake - She wants it 


Alle är en snutt.

My baby is driving me crazy

Iaf på kvällen då jag är så trött så det känns som att jag ska dö. Som typ igår kväll, jag somnade hela tiden och då ska han alltid komma och picka på mig haha. Det är iaf gulligt =) Trots att jag blir lite sur då och sådär.

Ikväll är det PDOL som gäller med Frida, Vi har absolut inga planer överhuvudtaget. Men dit ska vi iaf sen lär det ju liksom bara rulla vidare. Tror faktiskt det sak bli riktigt kuul. Nu är det bara utseende problemet som återstår. Typ håret? Kläder? Skor? Om det regnar ikväll tar jag mitt liv. Eller just ja en sak har jag och Frida bestämt; Vi ska åka karuseller!! Sen har jag även planerat att köpa en nightwish t-shirt för jag ångrar som sate att jag inte gjorde det på stadsfesten! Hoppas jag hittar nån fin bara :)

Sen måste jag säga att min lillebror aka sampedampe kan va rätt söt ibland. Igår när vi var och åt surströmming hos bekanta så började de prata om när de hittade 7000 i 500-lappar hos morfar som han glömt bort. Sampe ba;
- Alltså om jag hade så mycket pengar skulle jag typ gömma dom nånstans, Fasst då kan ju icohförsej nått komma och äta upp det, sen är pengarna typ trasiga.
Alla bara tittade på varann och fattade inget Vad skulle äta upp pengarna egentligen?. Sampe; - Ja men en ekorre, jag menar om man har skrynklat ihop en 500-lapp och målat den brun med svarta streck och hängt den i ett träd så är det ju ganska stor risk att en ekorre kommer att äta upp den!

Och detta sa han alltså med fullt allvar. Alltså hans fantasi är inte luugn haha han kan komma med de sjukaste påståenden. Skrattade iaf i minst en kvart åt det där.

Nu ska jag klä på mig dra på stan sen hem sen fixxa mej sen piitteeee :)

Pdol och allt sånt.

Vart jag än läser står det om PDOL PDOL PDOL. Alla verkar helt överhysteriska om det. Jag som är en väldigt stor tråkmåns hade faktikst itne ens tänkt fara, eller jo, först tänkte jag fara sen ångrade jag mig sen nu har jag ångrat mig igen, Snackade nämligen med Frida idag och hon visste inte heller om hon skulle dit, sen kom vi fram till att vafaaan varöfr itne bara göra en spontan sak och bara fara? Så imorgon drar vi nån gång, vi har itne ens bestämt när . OCh jag har itne ens så mycket att dricka, frida hade dock ett stort lager så kanske man kan tigga till sig nått där (A)? Jaja jag tänkter inte afra dit och vara nykter iaf, känns nästan bortkastat då. ;D Sen är det absolut ingen artist jag vill se, eller okej the sound funkar men jag tänker inte se millencolin iaf !!

Nog om det.

idag fyller min lil'bro år :) TOnåring tillochmed så det är ju lite halv coolt faktikst. Han fick en fin musik mobil och jag är avis. Jag ska typ köpa en ny mobil har jag kommit fram till. Kanske en likadan som han fick? fasst en girly pink. Är dock lite inne på en Ipod Nano också och jag har ju inte råd med både och så jag måste tänka lite. Sen vill jag egentligen köpa en systemkamera men dom är ju sviin dyra så  njäe det blir nog inte det.
Snart bär det av för lite släkt-toffling. (Känns som att jag haft det hela sommarn, alldeles för lite kompis-toffling känner jag!) Vi ska äta surströmming i ersmarksbodarna så visst det funkar väll. Sen ska jag va med min älskling och mysa =) Han är gooooo :) Nu tror jag att jag ska gå in och spana ifall jag hittar npgra förköps till imorrn, man kan ju ha tur ;)

Ibland känner man bara lusten att döda nån

Eller sig själv.. Självklart självklart självklart krossade mina föräldrar mina vackra söta drömmar om en härlig semester bort härifrån. Självklart ville jag bara döda dom just då. Ibland funderar jag på om föräldrar gått någon slags hur-man-bäst-krossar-sina-barns-drömmar-kurs. Jag absolut HATAR att vara sjutton år! Att vara sexton var inte alls lika besvärligt som sjutton. När man var sexton kändes det lix så långt tills man fyllde arton och man accepterade det. Nu känns det mer som en transportsträcka där man bara slösar bort sitt liv på att vara sjutton och inte ha något kul att se framemot. Och ändå känns arton och allt vad det innebär med att få bestämma själv så retande nära.. Men nu måste jag acceptera att mina föräldrar är överbeskyddande jävlar som tror att jag kommer att dö om jag åker utomlands , istället för om jag varit arton bara kunde skitit totalt i vad de hade för åsikter och farit. Det enda som känns värt just nu är att få fara och se håkan i höst. Och såklart att hösterminen ska gå fort som fan så att det blir februari och min födelsedag kommer och att alla flickorna lyckats sammla in sina pengar så vi kan dra utomlands så fort som möjligt !

Sen längtar jag också riktigt mycket till ja det är väll drygt ett helt år kvar då jag sak skaffa mig en tatuering. Nere på fotankeln eller vad tusan det heter vill jag ha en och motivet är givet; En flitiga Lisa.



Kommer nog dock be pappa eller nån annan som är duktig på att rita att göra nån variant då den är fårn sidan;D
Och det bäsat med den här drömmen är att den inte kan bli krossad av nån annan än mig =)

Nu var det nog negativitet och allt sånt för idag, bara att leva vidare och försöka vara positiv. Adios amigos :)

Oh when you took my heart

Nu har vi hittat en resa som passar sååå perfa !!! Till antalya den 8/8 från luleee, nu MÅSTE mina föräldrar gå med på det här!! Jag dör av tristess av att bara vara här i skeå nämligen. Det blir ju inte ens lika dyrt om den går från Luleå så :) Åh vad jag hoppas på detta!!!! Proböemet är dock att jag inte har nått pass så om dom går med på det här måste jag till polisen imorrn och fixxa allt. hahaha jag och mina idér. Det här kommer aldrig gå igenom, men man kan ju alltid hoppas iaf ;)


Måste lägga in en tips på en sketa bra låt,
Sean kingston - Beautiful girls

Har lyssnat repeat på den nu kanske 10 ggr den är såå bra :)

Oh what a day

Idag har varit en underbar dag ! Har varit i falkan heela dagen och bara solat och badat och fikat :-) Jag och Ida for dit typ vid halv tolv eller nått och sedan klockan typ tre kom grabbsarna och joinade den sista timmen:) Efter en extremt god middag som bestod av grillat och potatis och en jävla massa sås for jag och spelade brännboll med klassen, dock blev ingen direkt vinnare eftersom vi inte hade något att skriva poäng på, men jag måste erkänna att det andra laget nog antagligen hade vunnit.
Sen nu sitter jag hos älsklingen och vi har seriöst börjat fundera på att ta en sista minuten nån gång mellan den 6:e - 12:e eller nått sånt. Om det blir ( vilket det säkert inte blir;/ ) är det turkiet eller bulgarien som står på schemat. Allt som vi egentligen måste göra för att få åka är att rejält övertala mina föräldrar om att vi kommer sköta oss så fint, skaffa mig ett pass och dessutom lckas övertala mina föräldrar att ge mig liiite från moppe pengarna. Sen jävlar ! Imorrn ska vi kolla upp detta mer seriöst, så man vet aldrig ;) Skulle verkligen sitta riktigt fint med en utlansresa just nu känner jag! nu måste jag mysa med pälsko, eller måste inte vill=) tjing

Sju års olycka

Är hemma alldeles för tidigt. Men vad gör man när finlands båten är fullbokad alla dagar utom idag? Måste även påpeka att den aldrig annars är fullbokad utan denna vecka var ett undantag. Men för att inte gnälla sönder så har jag haft det jättemysigt. Farmor är så söt<3 Jag kan ta det lite dag för dag vad vi gjort och sådär;

PÅ torsdan reste vi dit. Vilket antagligen var det jobbigaste jag gjort. Jag och Alexander åkte nämligen buss till umeå, och från umeå skulle vi ta en buss som gick så nära hamnen vi bara kunde. Alles syrra hade kollat upp allt innan och allt stämde. Vi kom fram rätt osv. vad som inte stämde var att de där enstaka 1-2 km vi skulle behöva gå typ var 5-6 km. fyfan. Min väska var så jävla tung och det var kvavt och jobbigt ute. Men vi klarade det och vi kom fram till båten och kom till slut till finland. MIna kusiner hade kommit dit dagen före oss för att göra en liten snabbvisit där så på kvällen spelade vi monopol. Även det gick dåligt jag åkte nämligen ut först men roligt var det. Dagen efter åkte vi ut till kåtaskatan ( hahaha udden som våran stuga ligger på heter faktikst så!! kåta-skatan! ;) ) och spenderade dagen i våran stuga :) Alle fick verkligen pröva på de finska traditionerna , sauna-länkki ( bastukorv) och även att piska sig med björkris. samma dag for vi även till farmor och farfars stuga och fiskade. Vi fick jättemycket fick och det var skitkul. Sen firade vi även Agges kommande födelsedag 27 juli ( samma dag som karin) Och slänge även in mig i firandet ( ett halvår försent) farmor och farfar gav mig ett bestick sett som jag kan ha då jag nångång flyttar hemifrån :) Sen göttade vi oss bara och på lördan shoppade jag och Allie lite i vasa. han köpte två Skiiiiiit snygga randiga tröjjor och jag köpte ett par skor och enväska :) Men iaf när alle hade prövat tröjjorna och vi skulle gå från provrummet så råkade jag fastna i en spegel som stod utanför på nått konstigt sett och den föll och gick sönder.....!!!! Jag blev högröd i ansiktet och ville typ gråta men personalen sa at det var luuugnt och att vi skulle "soppa" vidare.. Därav kommer iaf dagens rubrik, men om man bedömmer storleken på den där spegeln så har jag nog 50 års olycka att se framemot..

Övriga dagar mös vi bara och spelade en jävla massa badminton och solade och badade. Och nu är jag hemma i trista gråa skellefteå. med osäkra planer inför framtiden, ska man fara på pdol eller inte? Msåte bestämma mig imorrn.. Men nu ska jag gå och göra något... vet dock inte vad. Typ vätna på att övriga familjen ska komma hem=)

LÄger in bilder från minisemestern snarast möjligt!

och just ja, En låt som Elin skcikat som bara är för goooo

Travis-closer


The kinslayer

Sitter hos alle just nu och laddar mp3n med låtar.
Dagen har varit rätt shåig (stavning?) Jag och alle har kämpat med att både städa hela huset och tvätta en massa. Nu är det bara packningen som återstår sen drar vi till mitt kära andra hem :) Bussen går 07:55 imorrn så det blir ingen sovmorron här inte! Idag åt vi ute för att slippa diska så mkt, dallas blev det. Jag åt en pizza offcourse pizzan som jag ätit i hela mitt liv skinka och räkor=) Den pizzan håller verkligen ;) Men nu äre töp dags att fara hem till mig igen och packa och sedan se lite tv och soova :) Ha en bra och trevlig tid i Lasuede =) pözz

image51

hejhejsommar

eller kanske är det hejhej reeegn? vart fan är den där fina sommaren som skulle vara "den varmaste på länge" ? Det har ju knappt varit en enda soldag, varje dag vaknar man upp och ser den blåa himmlen lysa med sin frånvaro, för vad har ersatt den? Jo gråa mörka moln som bara väntar på att få dränka våran stackars planet=/
Visst vissa dagar får det vara grått och regnigt men det ska vara max en gång på typ tre veckor!! Jag önskar att jag och mitt "team" från jobbet vinner den där utalndsresan, det skulle iiinte sitta helt fel kan jag säga,, Och påtal om utlandsresa så ska jag ju utomlands imorrn ;) finland here we come :) Och jag kan berätta att allt städande jag har att göra, har jag inte ens börjat med. JAg är rätt så duktig känner jag... Men min tanke var att efter jag suttit ett tag vid datorn då minsann skulle jag nog orka ta tag i städningen ! Men innan jag nördat klart här måste jag säga till alla att ikväll är det säsongspremiär av WEEDS äntligen !! Dessutom är de dubbelavsnitt på schemat så ikväll ska det frossas (L) Mumma :) Tycker att alla ska se det!! det är kiiiiiing :) vet inte om jag hinner blogga innan finland men det tror jag annars hare bra här hemma:)



image50

Johnny var evas hjärtas låga

Efter ett X antal klagomål på för lite bloggande kommer här ett fräscht och nytt inlägg ! enjoy mf;s ;) !



Jaha, då var man hemma från fyra dagar i Allies stuga. Vi har haft det riktigt chill där måste jag säga, fiskat solat kört båt osvosv ! Vi fick dock inga större fiskar men sånt är livet ibland =)
Det negativa med Vistelsen är väll att jag nu blivit sjuk, men det var itne alles stuga som gjorde det utan Alle själv. Den JÄVELn har smittat mig och nu har jag ont i halsen och det känns som att jag ska få feber.. tack Älskling, verkligen tack ! ;) haha :) Men nog om det. Vi kom hem idag for och handlade lite och sedan har jag umgåtts med Karin, Matilda och ida. Vi var rätt "tråkiga" idag och verkligen bara hängde.. haha vi pratade typ knappt ! Men så går det ju ibland då man är för trött. Vi hade det ju mysigt iaf :) Planerna för imorrn är att städa, tvätta packa och en massa sånt där vuxenasnvarsjobbigt skit ! men sen på torsdag bär det iaf av till Finland. Kan inte längta mer efter Farmor och farfar, var ett år sen jag såg dom sist :S Så det blir naajs=)

Sen  måste jag vara snäll och tillänga en rad åt matilda Aka musen henriksson. Du är cool.


Sen ville ida hällgren att jag skulle tippsa om låtar.. Jahaaaa efterosm du inte gillar hiphop så är det tyvär dött på min lista just nu, bättre lycka nästa gång ida ;)

Nu kom Linus och Alle hit och räddade mig från mörkret måste vara social med dom:) Puss =)

Musik<3

har nåra låtar som vore själviskt och mycket elakt att inte dela med sig av :]
Flerfleraflera har säkert redan hört dom men wtf=)

Gwen stefani - 4 in the morning

Timo Räisänen - Sweet Marie
( ELIN!! har du inte den låten och du ser det här, ladda ner den !! )

´Nes Larock - Rise up



Vi har just sett Harry Potter.. Finns inte mycket att säga, vill inte låta som nån jävla filmrecensent men dom filmerna är så fruktansvärt välgjorda och de håller sig verkligen till böckerna. Men det är ju nästan omöjligt att göra en film lika bra som en bok men Harry Potter filmerna är fan nära ! Den här filmen var verkligen jätte bra och det förvånar mig inte. Sen vill jag bara säga att Helena Bonham Carter verkligen gjorde rollen som Bellatrix Lestrange asbra. Riktigt cool brud. Trots att hon dödar Sirius. Hade jag fått välja en roll att spela i Harry filmerna hade det nog varit hon.mihih (jag är världens största harry-nörd för alla som inte redan visste det) . Hursomhelst, SE DEN !


image49




Aouch

hejhej gött fölk ! Igår var min sista dag på jobbet så nu kan jag äntligen säga att jag har sommarlov<3 Gud så skönt :) Idag har jag varit tvungen att klippa min förbannade gräsmatta, och det är jobbigt, så jobbigt att nu är alle snäll och klipper den sista biten åt mig =) Men snart måste jag hursomhelst packa.. Vi ska till Allies stuga imornr och vara där i typ fyra dar, så det krävs lite kläder endå.! Men mest peppande just nu är garanterat HARRY POTTER PREMIÄREN ikväll!!!! Jag tror verkligen den kommer vara sjukt bra ! Boken var det iaf :] Sen är Harry P en sånn stilig ung man :-) De ska iaf bli asskul=) Men påtal om alles stuGA, efter det så kommer vi vara hemma i 1-2 dagar och städa sen ska vi till finland=) Saknar farmor och farfar så mycket så jag dör tror jag !! Ajja nu är det att packa som gäler=) Tjingtjong !


Paper tiger

Ett litet efter tilläggpå förra inlägget:


Wajnar för alle om hur fruktasnvät ont jag har i exemen, vad säger då min ädla riddare?

JO! - Kanske har det med sminket att göra?

Jag kommer dock inte lyssna på honom, min mascara är ju förfan allergi testad och allt !
Så här är jag, glad och fortfarande lika allergi-fri=)



SAknar förövrigt min pojke så fruktansvärt mycket. Imorrn ska jag pussa upp honom tills han drunknar!
image48


Att förneka det oförnekliga

Okej. Jag var med Elin igår och jag har fått sånna fruktansvärda exem. Jag beskyllde det på allt möjligt och att jag har haft så förr och blablabla. För nån som undrar befinner sig exemen under och ovanför ögonen = PAIN IN THIE ASSSSSSS. Men hursomhelst, Elin började genast påstå att jag är allergisk mot smink, men herregud? varför skulle jag vara det jag har aldirg varit allergisk mot nått? eller okej jag är överkänslig mot annanas men det gills ju inte!! Så jag förnekade hela kvällen att jag var allergisk mot smink. DAn efter ( idag) då jag jobbade var exemen så jävliga och kliiga att jag trodde jag skulle behöva ta självmord. Då kom Fraj och hennes syrra förbi, vi pratade ett tag och så, sen berättade jag om mina nya fina exem och frågade vad jag skulle ta mig till. Och dom höll med mig om att jag borde besöka apotetekt för atthitta nån slags salva . Stina kom sedan med förslaget att KANSKE var det sminkets fel.. ÅH tänkte jag då och förnekade direkt! Hon påstod även att detta kunde vara början till en ögoninflammation, även detta förnekade jag . När jag sedan gick till apoteket och pratade med en som jobbade där om det fanns nån salva , gissa vad hon påstod då? Att jag antagligen blivit allergisk mot smink....

Vad drar Lisa för slutsats av detta då?

Jag, allergisk mot smink? HELLNO!

DAMP

Sitter och kämpar med desigen !! vad fan vill headen? Får damp! Den blir för liten hela tiden har tom gått in på photoshop óch kollat så att strl stämmer ! åhh sånt här ska itne gå fel klcokan två på natten ! Och jagvet att det ser rätt "girly" ut med lila men jag klurar på hur jag ska ändra mer för att få bort den känslan. !

Iaf. Kvällen har spenderats med Karin och Ida. Och sen filip ett tag där på slutet´! Vi hade det kul såg film och sådär. VI åt även lite glass och jag åt varma mackor:) MEn hursomhelst. Den här vekcan är typ sista veckan på jobbet, lr så blir det kanske nån dag nästa vecka! Detta betyder alltså att snart blir det fiiinland =) Med Alle:) OCh påtal om Alle är han på lan nu, fan så drygt och segt och trpkigt.. när han slutar lana ska jag tvinga han att toffla med mig heeela tiden;-) Han lär ju ska få gottgöra mig allt the time utan klagomål också ! det ser jag iaf framemot ! haha :) Men nu är det så att Ellee tydligen startat en söt liten blogg, ska gå in och kika på den nu :] För er andra nyfikna som också vill se henne blogg så finns den här.

Lelliee and Pelliiee ;
(ett år gammla typ.)

 


Elin jag vet att du sökert kommer bli sur och vilja döda mig, men jag äslkar dig endå honey ♥hahaha

Ibland är jag knäpp.

Ja jag är faktikst det.
Jag har tex suttit och tittat på bilder som är på mig, och på 99% av dom gör jag nån asskum min:O Ser helt sjukt ut, Detta betyder alltså att då någon tar en bild på mig gör jag den där minen i hopp om att jag faktikst ser hyffsad ut? hahaha. Måste genast träna bort den. Eller inte genast , nån gång då jag har riktigt tråkigt.

Jag har tråkigt nu också men jag har andra saker att tänka på. Som att min pojkvänn nu ska och lana i typ fyra dar. Han ska inte tro att jag ska komma och hälsa på honom, never ! Om han vill mig nått får han komma, det är mitt sätt att tänka på;) Men lämnar man mig att bo ensam i mitt jätte hemska och jätte gammla hus som typ är byggt på 1700-talet och som dessutom spökar.. ( finns inga bevis på det, men det är gammalt ser lite ut som greveholm osv, då borde det väll spöka här?) Och trots att det inte har spökat innan har väll spökena väntat på det perfekta tillfället, som nu när jag bor ensam nere i min källare !! ..Ja då får man förvänta sig att jag inte tänker vara en snäll flickvänn och fara och hälsa på!  

Nu förstår ni kanske varför jag är knäpp.
Sen vill jag jättegärna designa om bloggen också, tänker mig lite lila men ett lite mörkare tema inte så girly. För att detta ska fungera måste jag dock ha orken att sitta där och kämpa och skulle inte tro att jag ahr det just nu så. dessutom funkar itne mitt ps där nere :(
Ska sluita svammla. Hejdå=)

Bio, IGEN !

Det är ju sånt förbaskat väder så då finns det inget mysigare än att sitta i en mörk biosalong och se en riktigt bra film! Ikväll ska bara jag och alle gå och se transformers, tycker den verkar riktigt bra =) Även fasst det är science fiction och sånt kan kännas "otrovärdigt" så älskar jag såna filmer, minfantasi tillåter mig nämligen att tro att sånt kan hända! haha, efter att jag sett världarnas krig kändes det typ som att det skulle kunna hända. Men det är ju kul, jag tex hatar skräckfilmer där man får se en massa blod och äckel och monster, hur trovärdigt känns det? Jag gillar när skräcken finns där lite under ytan och ger en goosebumps;) Inte för att världarnas krig gjorde en rädd på det sättet men vafan ni fattar vad jag vill komma till;D

Idag läste jag ut min Stephen King bok ( skräck offcourse) faan så bra den var, men slutet sög för den ställde en massa jobbiga frågor ssom man måste försöka lösa själv. Sånt kan vara sååå irriterande speciellt när man verkligen vill veta ! Nu skajag snart börja laga middag, ska nämligen göra crepes med köttfärsfyllning=) Göött :D Sen är det här kanske sista jobbar veckan, känns rätt gött. Sen får jag lov, vad fan sak jag göra då;O? Måste söka ett nytt jobb typ:D ajja puss=)


Hur man förlänger sitt liv med fleraflera år..

Ja gott folk, nu ska jag lära er hur man förlänger sitt liv. Man skrattar. Som jag gjorde tex.
 

Igår var jag och alle nämligen på bio med Nils och Therese. Allt var som vanligt. Alla nöjde sig med en loka och typ inget godis och jag köpte hur mkt godis som helst. Filmen började kvart över nio och som alltid gick jag på toa en sista gång innan filmen ska börja då vi får komma in i salongen. Men nu var inte allt som vanligt längre, När jag kom in på toan kände jag vilket fruktansvärt bushumör jag var på. ( Här hoppar jag över själva buset med tanke på att det inte är så betydligt efter allt). Jag satt sedan och skrattade lite för mig själv där inne och tänkte hur kul det skulle bli att berätta för dom andra om mitt lilla påhitt ( som egentligen inte är så roligt som det låter) Så redan på väg ut från toan började jag fnissa för mig själv, såg säkert helt sjukt ut. Och sedan när jag kom in i bion började skratta och skratta och skratta och jag kunde itne ens hejda mig!! Jag skrattade så mkt att det kom tårar. Ingen fattade nått och jagvar den enda jäveln som satt där och tokskrattade. Alle såg ut som att tänka, vem fan är tjejjen som sitter brevid mig egentligen och vad är hennes problem ? Och Nils och therese såg bara förstummade ut. Tillslut fick jagiaf fram vad det var jag hade gjort, och alla tyckte att detvar totalt värdelöst och inget roligt alls. Men jag hade kul iaf och det är ju det som gills. Så Det man ska lära sig här är att busa på bion, då förlänger man livet :D


NU är jag jätte trött. Men jag sak bli pigg för mina brudar kommer snart och vi sak käka mat:) MUMMAAAA =) Hejdå.

Jobb kan ta sitt liv

Vill inte jobba imorrn och inte i helgen heller..
Men iaf
idag ahr varit en underbardag ! Har spenderat den dels på tomten och dels på stranden. MEn nu ska jag faktikst mysa med älskling=) Hinner iten skriva mer mohaha:) Tjo

This is why the hell it means so much to me

En riktigt fin dag har detvarit. Tyvärr fick inte jag njuta av den utan jag stod och sålde jordgubbar hela dagen. Surt sa räven ! Men dagen harändå varit rätt positiv, tex att jag har fått lön, och dessutom gjorde ett ritkigt rea fynd ! En sånn där kort jacka ( alla har en sånn, jag vet) Den var vit och super fin=) Blev myycket nöjd :) Nu har ju även Alle flyttat in här i huset och föräldrarna har flyttat ut. Hittills har det varit alldeles underbart, jätte mysigt att laga middag tillsammans osvosv=) Och imorrn har jag sovmorgon det har inte han pilluuutttaa dig allliiiee =) Sen börjar det dra ihop sig till en Soumi tripp snart också. LÄngtar såååå mycket efter Farmor. Hon är min idol=) Sen längtar jag att få visa Alexander mitt typ "andra hem" också. Åh så skönt med sommarlov I love it=) NU sak vi gå och sova iaf. Hejdå=)

Good girl gone bad

Jahapp. Imorrn tar man steget från att bara vara en vanlig flickvänn till att bli en sambo, FAN SÅ NAJS :) haha dock ska man inte ta på ordet för seriöst med tanke på att det faktikst bara är i nåra veckor =) Men ändå. Ska bli jättemysigt att verkligen få pröva på att bo ihop, Jag tror vi kommer klara det galant:) Kommer vara jätte skönt att vakna upp i ett tyst hus på mornarna, men i slutändan lär jag ju sakna familjen såklart ! Kvällen kommer iaf spenderas med familjen osv, sen imorrn är jag ju ledig från jobbet så jag hoppas verkligen på solväder, min solbränna har totalt försvunnit :( Sen ska jag sakna älsklingen hela dagen också och typ leka hemmafru och laga honom en god middag ;) Mjuiaow så mysigt vi ska ha det ;D

Sen vill jag ge ett litet tips, nämligen så att Alle skickade en musik video och faaan så fin låt. Började nästan gråta av den . Jättefin historia så ett hett tips är att verkligen uppmärksama texten och videon på samma gång.

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

RSS 2.0