Pousk

Skulle gärna hyra ett privatplan nu och dra till finland över påskhelgen med övriga familjen, men tyvärr så är jag inte rik och jag dejtar inte en multimiljonär heller så det sket sig ju totalt!
Och som läget ser ut nu blir jag den enda i gänget utan ett påskägg också, jäla skit! Jag som älskar påskägg.........

Annars känns väll läget kanon, provjobb som servitris och kurs inför att jobba som barnehage assistent, blir nog braaaa! Sen jobb på 7-eleven nästa helg. Hur jag ska få alla scheman att passa ihop är en annan femma som jag tar när den kommer!

Imorgon blir det påskfest och då ska vi pröva på något nytt uteställe så det kan nog bli lyckat :)
HAADEEEE ( säger det med mitt extra norska uttal)

En familjebild sen i julas då vi var påväg till Finland och stannade i Happis, skulle ta en fin gruppbild då vi satt på Max men då tyckte de att det var pinsamt och kollade bort,eller ja vi har ju pappa som försöker gömma sig bakom sin kaffekopp.....
Moget assåååååå







Summer time, the roughest time

Sommartiden är kommen, ut med det gamla och in med det nya med andra ord!
Det har varit en mycket lugn helg vilket har behövts. Emma har styrt sina steg mot Sarpsborg och hennes familj medans jag och Hälle har gottat oss framför teven. Har även somsagt besökt gymmet vilket inte gick så bra!

Nu blickar jag framåt och tycker det känns sjukt att vi snart ska hem igen?
April är redan här, hur gick det till?
På fredag ska jag iallafall på ett provjobb som servitris på en restaurang/bar på Aker Brygge.
Hoppas jag sköter mig snyggt och ror jobbet i hamn då jag hört rykten att dricksen på Aker Brygge lär vara rätt go.

Annars är det inte så mycket nytt att berätta skulle jag tro!
Snackade med mathie girl idag och kan hända att vi får tillökning i Frogner familjen där i slutet av April, hoppas även på ett besök av karamellen på samma gång :)

NU ska det göras det jag gör bäst, surfa runt på internet.
Pözzküss och klem

Jag och ett rääg någon gång förra året höhöööö



Norway history X

Ja här kommer historien om när Lisa och Hälle låste in nycklarna i skåpet på evo med samtliga sina tillbehör.

Lisa och Hälle kände direkt när de vaknade på den gråa lördagsmorgonen att idag ska det tränas!
Efter en stadig frukost bestående av havregrynsgröt och hårdmackor med ägg svepte de om till tränings utstyrseln och gick mot trikken.

Allting var precis som vanligt, trikken anlände de klev av på majorstuen och gick mot EVO, när de väl kommit in gick de för att sätta på sig sina träningsskor och sedan låsa in sina värdesaker och jackor i ett skåp. Lisa kände då helt plötsligt att hon kanske skulle gå på toa ändå innan hon intog löpbandet och började springa.
Lisa la in alla sina saker i skåpet och gav sedan hänglåset till Hälle.
Sedan gick hon nöjd och glad på toa. När hon sedan gick för att ställa sig på löpbandet slog det henne:
-FAAAAAAAAAAAAAN JAG TOG ALDRIG UT NYCKELN UR JACKAN
Hon la sedan ihop ett plus ett nyckeln i jackan,jackan i skåpet, skåpet är låst.
Hon berättade då detta för Hälle som blev helt bedrövad. Sedan började olika planer smidas på hur låset skulle gå att få upp.

Försök nr 1.
Fiffla upp låset med ett av Hälles hårspännen. Något som visade sig vara omöjligt och förmodligen bara något som fungerar på film.
Försök nr 2.
Gå ut knacka på alla dörrar och se om någon hade en hänglås knippsare. Dock något som visade sig vara omöjligt då man inte tar sig ut ur gymmet utan sin bricka, och den var såklart i skåpet.
Försök nr3.
HItta ett nr och ringa, kändes kanon tills vi insåg att även mobilen befann sig i skåpet och INGEN som var och tränade samtidigt som oss hade mobil på sig.

Tillslut satte sig Lisa och Hälle och väntade på att någon med mobil skulle komma, och tillslut dök det upp en snäll själ, vi fick ringa till den engelsktalande personlige tränaren Gary som så snällt kom och tillslut klippte upp låset åt två väldigt glada tjejer.

Lisa och Hälle tog sig sedan en löptur var och tänkte att de fan i satans aldrig skulle använda ett hänglås igen.
Snippsnappsnut så var denna saga slut.





IM AT WAR

Det nya jobbet på 7-eleven är så himla kul alltså!
Jag stormtrivs verkligen. Dessutom känns det lite som ett omvänt frasses då nästan alla andra anställda inkl cheferna verkar vara män! Men det är ju kul med lite variation kan jag tycka.
Jag verkar även vara den enda svensken och jag får då minsann veta det! Blir mobbad varenda dag över mitt svenska blod och för hur jag pratar (på ett snällt sätt kan vara värt att påpekas).
Jag förösker dock så gott det går att prata norska ord då man tydligen måste prata norska för att jobba på 7-eleven. Helt dåligt kan det inte gå för idag sa min himla snälla arbetskamrat henrik att mitt HADEE lät väldigt norskt och fint och en norsk har även frågat om jag kanske kommer från stavanger, SCORE säger jag bara!

Annars har jag ett norskt favorit ord, KOSELIGT. Känns bara så himla bra att säga det, det rullar lätt i munnen om ni kanske fattar vad jag menar :)
Imorgon ska jag äntligen hämta ut mitt jädra skattekort sen blir det jobb från 16.00 till 20.00 sen typ trycka chips och cola för det är freeeedaaaag och fredagsKOOOOS.

Glömde ju nämna nåra goingar som jag saknar i förra inlägget, nämligen missarnaaaa

Gilbert Hurricane, hur söööööööööt?!?!






Lifes cruel when you fall for someone who dont belong to you

Tänkte bara säga att jag saknar alla goingar som är där hemma eller ute på vift någon annanstans i världen!
Saknar även min familj och mina små brorsor nått så fasligt! Märkligt med tanke på hur få ord vi faktikst säger till varandra på en dag och är det något är det oftast något tjaffs som uppstår, men ändå så är dom små brollorna himla saknade av sin systeryster!

Annars går det nya deltids jobbet oförskämt bra! Jag trivs och jobbar på och kan numera briljera med att jag lärt mig en massa nya kaffe sorter, och hur man gör dem! (HAr även blivit bra på cigaretter och snus men det kanske inte är något att skryta om?) Imorgon ska jag och styra upp mitt skattekort som dom klantat sig med!

küss.

Här har ni oss, zee bergstones


Norgeeeee

Jag har under våran tid i Oslo varit totalt värdelös på att ta bilder men min kamera, jag skyller detta på att jag hatar min dumma kamera så himla mycket och tycker den är helt värdelös!!
Men här kommer iaf ett par bilder som jag lyckats knäppa i norge so far :








In my head, I see you all over me

Jamensi hallådär!
Igår var jag ju somsagt på en arbetsintervju, och efter en stunds prat så frågar Quasir (tror han hette så,eller så är det en norsksök tjänst är lite osäker) om jag kunde tänka mig att hoppa in och jobba i två timmar och sen skulle jag få ett ja och nej, RETT OCH SLETT gjorde jag det. Efter ca en timmes förvirrat jobbande och försök att förstå så mycket som möjligt säger han att jag kan komma tillbaka på måndag och börja lära mig allt, är jag nu anställd frågar jag mig själv, JAG VET INTE!
Men dit ska jag iaf på måndag och jag är livrädd att inte vara nog duktig och få kicken, men man kan ju inte göra mer än sitt bästa liksom!
Det är iaf ett deltid på varann helg och nån veckokväll GREJJT!

Förövrigt hatar jag det norska postsystemet OCH skatteetaten, dom har skickat mitt skattekort till SVERIGE(????)
Nu väntar väll träning sen nått slags party ikväll.
pözzz babes







OHH SARAAA KOM UT IKVÄLL, JAG VÄNTAR I HÖRNET VID 7-ELEVEN

Justdetja, jag har minsann en jobbintervju imorgon på ett 7-eleven, ett jobb som jag är MUUCHO,MUUCHO intresserad av. Jag ska knäcka den intervjun har jag bestämt för jag vill verkligen ha det jobbet, så nu ska jag sitta och läsa på lite allmänt om 7-eleven och även fundera ut vad jag ska svara när dom ställer sjuka frågor om hur man skulle gjort i vissa stuationer..!

Annars har jag en till intervju ikväll, eller kl 17, men det är för ett jädra försäljningstjaffs. Dom hugger som hungriga vargar efter en dom där försäljnings jobben! Hursom tänkte jag iaf gå dit och höra vad det är får någe, men är det bara provosion kan dom djömma om det :)

Hoppas alla har det gött :D
sjukt att det är påsk snart btw!
Det var allt för mig, tackochhej din lilla tjej.


Jag skäms lite för att erkänna det,

Men i brist på en livslevande goding som bor här i norge sitter alla i leil 407 och dregglar efter denna pöjk,

och kan även påpeka att det inte ligger på en normal nivå detta, utan nej efter att sett honom i mello finalen igår har alla tre betett sig som tre fjortisungar som jagar Johan Palm.
Den lär fortsätta ett tag framöver också............ Man blir inte frisk av Oslo :)

allt för mig tack och hej!

Minnen-


youre not lonely

söndagsångest och nervositet inför imorgon = dålig kombination.
GLAD blir jag iaf av vetskapen om att fläskfilé, potatis och någon god sås väntar och sedan tårta på det!
För idag blir emmispemmis sweet 20 :)


it started just like love should

Idag var dom här tre mupparna och såg 3D bio! Alice i underlandet, gött. var ju typ min favvo film då jag var liten. Den var dock inte alls likadan som den, men den var ändå bra! Även johnny D the star gjorde filmen hundra gånger mer sevärd, den mannen kan inte misslyckas!
Jaja, imorgon väntar somsagt feest,kanske nämnt det några gånger nu?


(bilden här helt fräckt snodd av utter)

baby are you downdowndowndown

Torsdag.
Har flängt runt på schtaan medans de andra brudarna sprungit runt på intervjuer!
Ackack så mycket frestelser det finns som vill förbarma sig över mig och min stackars ihåliga plånbok.
Men jag försöker ha spara i huvudet så mycket det går, men det går dock inte att undgå att något fynd lite då och då slinker med hem........

Nu är det iaf inte så länge kvar till jag får lite rutin på min vardag och börjar jobba, dock blir det bara nervösare och nervösare!
Annars peppar jag till ALiiiCE imorgon, göttgöttgött ska det bli :)
Ska även bli kul med party på lördag för att fira att utter blir 20..

Tycker förövrigt det är förjävligt dålig update ang skell livet, BRUDAR UPPDATERA ANNARSSSSSS!
(även alla som bor utanför skell och som inte uppdaterar sina bloggar kan gärna skärpa sig ang det och ge mig något att sitta och gotta mig i!)

Idag bjuds det på en gammalbild från the proooom, me und allie :)


Love is like a stab in you

Nytt liv, ny design.
Denna landar dock någonstans under benämningen halvfärdig.
Vet att headern sitter helt galet men jag blev så less att sitta och pillra med dessa koder!
Kommer förmodlingen fler kraftansträningar inom oviss framtid.

Annars händer det inte myche här inte, Oslo bjöd på kanon väder idag så jag och Hälle har varit på prommis.
Mer än så var det inte!
Men imorgon ska det också vara kanon väder så blir väll kanske nån till promenix och sådär :)
Nu laddas New moon ner och jag håller alla tummar och tår att kvaliten ska vara bra. Lite dregglande skulle inte sitta helt fel!

Kan bjuda på lite halvgamla bilder!
typ goodbye party,




(och jag är mycket väl medveten om att jag lyckats pricka in att vara med på varenda bild hehu!)


RSS 2.0